Δημιουργία Δελτίου
00
μέρες
00
ώρες
00
λεπτά
00
δευτ

Πως παίζεται

HTP μονο στο tzoker.gr new

Στο Tzoker.gr θα βρεις τα παρακάτω αποκλειστικά προνόμια που θα κάνουν το παιχνίδι σου πιο εύκολο & γρήγορο.

 • Μηνιαία συνδρομή για αυτόματη κατάθεση δελτίου

  Επιλέγεις το χρονικό διάστημα που θέλεις να συμμετέχεις με το ίδιο δελτίο (π.χ. 1, 3, 6 μήνες). Το δελτίο θα κατατίθεται αυτόματα και θα πληρώνεται μεμονωμένα στις μελλοντικές κληρώσεις.

 • Αυτόματη κατάθεση δελτίου για το ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ που επιθυμείς

  Το δελτίο σου θα κατατίθεται αυτόματα όταν το ποσό του ΤΖΑΚΠΟΤ είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το ποσό που έχεις επιλέξει. Κάθε μελλοντικό δελτίο χρεώνεται και κατατίθεται μεμονωμένα.

 • +20 ΤΖΟΚΕΡ

  Έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις με το πάτημα ενός κουμπιού και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ και να τους συνδυάσεις με τους αριθμούς της επιλογής σου. Το κουμπί +20 θα το δεις στην περιοχής συμπλήρωσης νέου δελτίου.

 • 12 περιοχές σε ένα δελτίο

  Έχεις τη δυνατότητα να συμπληρώσεις έως και 12 περιοχές σε κάθε online δελτίο ΤΖΟΚΕΡ. Με την «Επιλογή Αριθμών» συμπληρώνεις τους αριθμούς της προτίμησής σου ενώ με «Τυχαία Επιλογή» το σύστημα επιλέγει αυτόματα αριθμούς για σένα (5+1).

 • Επανάληψη Δελτίου

  Μπορείς να βρεις τα παλαιότερα δελτία σου τόσο στην αρχική σελίδα του Tzoker.gr, όσο και στην ενότητα Λογαριασμός>Ιστορικό>Δελτία ΤZOKEΡ. Απλά επιλέγεις «Επανάληψη Δελτίου» και το δελτίο σου κατατίθεται ξανά.

 • Αποστολή δελτίου με email

  Μπορείς να λαμβάνεις το δελτίο σου στο προσωπικό σου email με δυο τρόπους: 1. Μετά την επιτυχή κατάθεση δελτίου, επιλέγεις «Αποστολή με email» στο μήνυμα επιτυχούς κατάθεσης που θα σου εμφανιστεί. 2. Στην ενότητα Λογαριασμός>Ιστορικό>Δελτία ΤΖΟΚΕΡ, επιλέγεις το εικονίδιο με το φακελάκι, στο αντίστοιχο δελτίο που θες να λάβεις στο inbox σου.