Δημιουργία Δελτίου
00
μέρες
00
ώρες
00
λεπτά
00
δευτ

Συχνές Ερωτήσεις

FAQ8 Responsible Gaming

Εάν επιθυμείς να μειώσεις τα όριά σου, η μείωση αυτή θα ισχύσει αμέσως. 
Εάν επιθυμείς να αυξήσεις τα όρια σου,  για την αύξηση αυτή απαιτείται να παρέλθει το χρονικό διάστημα για το οποίο τέθηκε ο περιορισμός. 
  
Παράδειγμα 1: Τη Δευτέρα ορίζεις ένα εβδομαδιαίο όριο κατάθεσης 50€. Έπειτα, αλλάζεις το όριο αυτό σε 30€/εβδομάδα. Η αλλαγή αυτή τίθεται σε ισχύ αμέσως.  

Παράδειγμα 2: Εάν αλλάξεις το εβδομαδιαίο σου όριο κατάθεσης σε 55€, τότε η αλλαγή αυτή θα ισχύσει από Κυριακή 00:00:01  
(Υπολογισμός εβδομάδας: Κυριακή με Σάββατο βάσει ορισμών). 

Θα λάβεις σχετική ειδοποίηση όταν φτάσεις το 80% οποιουδήποτε από τα όρια Υπεύθυνου Παιχνιδιού. 

Όταν φτάσεις το 100% του χρονικού σου ορίου, αποσυνδέεσαι από τον λογαριασμό σου και δεν μπορείς να συνδεθείς έως ότου γίνει επαναφορά του ορίου αυτού.  
Κατά την προσπάθεια σύνδεσης μέχρι την επαναφορά, ειδοποιείσαι αναλόγως.  

Όταν φτάσεις το 100% του ορίου απωλειών ή κατάθεσης, δεν μπορείς να συμμετέχεις στο αντίστοιχο παιχνίδι ή να καταθέσεις περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι ΤΖΟΚΕΡ. 
  
Παράδειγμα 1: Εάν έχεις φτάσει το 100% του ορίου απωλειών που έχεις θέσει στο ΤΖΟΚΕΡ, δεν μπορείς να παίξεις ΤΖΟΚΕΡ μέχρι να λήξει το χρονικό όριο που έχεις θέσει (Ημερήσιο – Εβδομαδιαίο –Μηνιαίο). 
  
Παράδειγμα 2: Εάν έχεις φτάσει το 100% του ορίου κατάθεσης στο ΤΖΟΚΕΡ πορτοφόλι σου, δεν μπορείς να καταθέσεις περισσότερα στο ΤΖΟΚΕΡ πορτοφόλι σου μέχρι να λήξει το χρονικό όριο που έχεις θέσει (Ημερήσιο – Εβδομαδιαίο –Μηνιαίο).  

Ναι. Στόχος μας είναι να προστατέψουμε τους παίκτες μας από την υπέρμετρη συμμετοχή στα παιχνίδια τύχης. 

Για αυτό σε ενθαρρύνουμε, πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι, να ορίσεις χρονικά όρια, όρια συμμετοχής ή/και κατάθεσης ανά ημέρα, εβδομάδα και μήνα.
Αν πάλι αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να ελέγξεις την παικτική σου συμπεριφορά θα μπορούσες να κάνεις ένα διάλειμμα από το παιχνίδι σου επιλέγοντας τον οικειοθελή αυτό-αποκλεισμό. 
 
Μη διστάσεις να καλέσεις τη γραμμή στήριξης 1114, την οποία δημιούργησε ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών. 

Η γραμμή στήριξης λειτουργεί με πλήρη εμπιστευτικότητα από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-21:00) με πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο συμπεριλαμβάνει κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους. 
Οι υπηρεσίες ενημέρωσης και υποστήριξης παρέχονται και μέσω email στο 1114a@kethea-alfa.gr