Δημιουργία Δελτίου
00
μέρες
00
ώρες
00
λεπτά
00
δευτ

Συχνές Ερωτήσεις

FAQ1 Registration and use of account

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείς να βρεις στην ενότητα Δημιουργία Λογαριασμού.

Όχι. Το Όνομα Χρήστη και ο Κωδικός Πρόσβασης είναι κοινός για όλα τα online παιχνίδια του ΟΠΑΠ. 

Μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω τηλεφώνου, live chat ή email. Επιβεβαίωσε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που έχεις καταχωρίσει είναι σε ισχύ. 

Για λόγους ασφαλείας και βάσει της πολιτικής Υπεύθυνου Παιχνιδιού θα χρειαστεί να δηλώσεις: 
•    Oνοματεπώνυμο  
•    Hλικία  
•    Διεύθυνση   
•    Αριθμό δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου   
•    Μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) 
•    Κινητό Τηλέφωνο
 
Μόλις καταχωρίσεις τα παραπάνω στοιχεία θα σου σταλεί email με τον προσωπικό σύνδεσμο ενεργοποίησης του λογαριασμού σου. 

Η διαδικασία επαλήθευσης των στοιχείων σου ολοκληρώνεται εντός λίγων ημερών και πραγματοποιείται πριν από την οποιαδήποτε απόδοση τυχόν κέρδους σου. 

Σημ: Για την ασφάλεια του λογαριασμού σου θα πρέπει να μην αποκαλύψεις το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης σε κανέναν.

Επιλέγεις «ΣΥΝΔΕΣΗ» / «Ξέχασα τον κωδικό μου», από την αρχική σελίδα και ακολουθείς τις οδηγίες. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείς να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο support@opap.gr και στο 18280*. 

Ο λογαριασμός σου είναι ανενεργός, διότι πιθανότατα δεν έχεις ταυτοποιήσει τα προσωπικά σου στοιχεία εντός 30 ημερών από την εγγραφή σου. 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω live chat, email ή καλώντας στο 18280*.