ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21:30

ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

00 : 00 : 00 : 00
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21:30

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης του ΟΠΑΠ είναι εδώ!

Μπορείς να γίνει μέλος* και να συμμετέχεις σε εβδομαδιαίους διαγωνισμούς για απίθανα δώρα. Γιατί κάθε δελτίο που παίζεις στο tzoker.gr μετράει!

Τρόπος συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης

•             Κάνεις σύνδεση στο λογαριασμού σου στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ

•             Τσεκάρεις την επιλογή να λαμβάνεις τις αποκλειστικές προσφορές ΟΠΑΠ επιβραβεύσεις με βάση την παικτική σου συμπεριφορά.*

•             Καταθέτεις το δελτίο σου

•             Κερδίζεις συμμετοχές στις κληρώσεις

 

 

*Για τη συμμετοχή στις ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις μέσα από το tzoker.gr απαιτείται εγγραφή και αποδοχή της επιλογής ‘Επιθυμώ να λαμβάνω Bonus, Free bets και εμπορική επικοινωνία από τις εταιρίες του ομίλου ΟΠΑΠ με βάση τις προτιμήσεις και την παικτική μου συμπεριφορά’. Στη συνέχεια θα λάβεις από τον ΟΠΑΠ προσωποποιημένη επικοινωνία για την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων του προγράμματος Επιβράβευσης.

 

 

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΟΠΑΠ Παρατίθενται παρακάτω οι όροι και προϋποθέσεις για την διεξαγωγή επιβραβεύσεων

1. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. εφαρμόζει πρόγραμμα πιστότητας ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις loyalty program (εφεξής: το «Πρόγραμμα»). Οι επιβραβεύσεις, τα δώρα και τα ειδικά προνόμια που απορρέουν από το Πρόγραμμα, στοχεύουν στην επιβράβευση των παικτών ΟΠΑΠ. Η επιβράβευση γίνεται βάσει κριτηρίων, τα οποία συνδέονται με την παικτική συμπεριφορά των εγγεγραμμένων στο Πρόγραμμα παικτών και εφαρμόζονται ομοιόμορφα, τηρουμένης της αρχής της ίσης μεταχείρισης και σε κάθε περίπτωση δεν χορηγούνται επιβραβεύσεις σε παίκτες με όρους που διαφέρουν από εκείνους, με βάση τους οποίους παρέχονται επιβραβεύσεις σε άλλους παίκτες.

2. Στο παρόν Πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα τυχερά παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. με εξαίρεση αφενός τα τυχερά παιχνίδια μέσω Παιγνιομηχανημάτων κι αφετέρου το στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης μέσω του διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα τυχερά παιχνίδια που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο www.opap.gr. Επομένως το Πρόγραμμα απευθύνεται: α) στους εγγεγραμμένους διαδικτυακά παίκτες, με εξαίρεση τους εγγεγραμμένους παίκτες στην ιστοσελίδα pamestoixima.gr μέσω της οποίας προσφέρεται το στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης. Προϋπόθεση ένταξης στο πρόγραμμα είναι οι παίκτες να έχουν ηλικία είναι άνω των 21 ετών, να έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία συμμετοχής σε αυτά και να έχουν συναινέσει ρητά στη λήψη εμπορικής επικοινωνίας, καθώς και στην επεξεργασία της παικτικής τους συμπεριφοράς, στο πλαίσιο του προγράμματος πιστότητας ΟΠΑΠ (Επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ). β) στους παίκτες που συμμετέχουν στα τυχερά παιχνίδια που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα μέσω του επίγειου δικτύου των πρακτορείων ΟΠΑΠ, σκανάροντας τα δελτία τους μέσω της εφαρμογής OPAPP,   είναι  άνω των 18 ετών και έχουν ρητά συναινέσει στη λήψη εμπορικής επικοινωνίας από την ΟΠΑΠ Α.Ε..  Διευκρινίζεται ότι για την συμμετοχή των παικτών στο Πρόγραμμα απαιτείται να δηλωθεί ο ελληνικός αριθμό του κινητού τηλεφώνου και να έχουν αποδεχθεί στους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τη συμμετοχή των παικτών στο Πρόγραμμα.

3. Oι παίκτες ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής των κληρώσεων, καθώς και της προσφοράς των δώρων και των ειδικών προνομίων,  όπως (ενδεικτικά) για τους όρους χορήγησης, τη διάρκεια ισχύος τους κλπ. μέσω προσωποποιημένου μηνύματος με γραπτό μηνύμα (SMS) ή με αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) το οποίο δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Πιστότητας ΟΠΑΠ (Επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ).

4. Θα υπάρχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, κατά την οποία ο εκάστοτε παίκτης- μέλος του Προγράμματος θα συγκεντρώνει συμμετοχές για την κλήρωση. Συγκεκριμένα συμμετοχές για την κλήρωση θα μπορούν να συγκεντρώνουν οι παίκτες κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της εκάστοτε επιβράβευσης όπως αυτό ορίζεται από την ΟΠΑΠ Α.Ε..

5. Η επιβράβευση διατίθεται κατόπιν κλήρωσης και τα μέλη του Προγράμματος . Τα μέλη του Προγράμματος θα λαμβάνουν ενημέρωση σε προγενέστερο της κλήρωσης χρόνο για τα παρακάτω: α) Την χρονική διάρκεια που έχουν στην διάθεσή τους για να συγκεντρώσουν συμμετοχές β) Τον τρόπο συγκέντρωσης των συμμετοχών γ) Την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης δ) Τα δώρα που θα διατεθούν και το σύνολο των νικητών που θα προκύψουν

6. Οι δικαιούχοι δώρων και ειδικών προνομίων που προκύπτουν κατόπιν διεξαγωγής κληρώσεως, θα ενημερώνονται για αυτά και τον τρόπο παραλαβής τους μέσω μηνυμάτων προσωποποιημένης επικοινωνίας (π.χ. μέσω γραπτού μηνύματος σε κινητό (SMS) μέσω email)  στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα.

7. Οι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα παίκτες επιβραβεύονται και δύνανται να κάνουν χρήση των ειδικών προνομίων και να λάβουν τα δώρα των επιβραβεύσεων, μόνο εφόσον έχουν αποδεχθεί πλήρως τους γενικούς και ειδικούς όρους που διέπουν το εν λόγω Πρόγραμμα κι εφόσον συμμορφώνονται πλήρως με την ισχύουσα νομοθεσία. 

8. Τα δώρα και τα ειδικά προνόμια δεν μεταβιβάζονται σε άλλο παίκτη και δεν επιστρέφονται.

9. Ο εκάστοτε παίκτης συμμετέχει σε κληρώσεις με το σύνολο των συμμετοχών του στα τυχερά παιχνίδια που εντάσσονται στο Πρόγραμμα είτε μέσω της εφαρμογής OPAPP, είτε διαδικτυακά- εξαιρείται το στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης μέσω του διαδικτύου- κατά την διάρκεια ισχύος της εκάστοτε επιβράβευσης.

10. Τα κριτήρια συμμετοχής στο Πρόγραμμα θα ορίζονται και θα επικοινωνούνται εκ των προτέρων στους εγγεγραμμένους στο Πρόγραμμα χρήστες μέσω μηνύματος προσωποποιη­μένης επικοινωνίας π.χ. μέσω κινητού τηλεφώνου στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώθη­καν κατά την εγγραφή του παίκτη στο Πρόγραμμα λαμβάνοντας υπόψη: 1) Το σύνολο των σκαναρισμάτων ή καταχωρίσεων που έχουν  πραγματοποιηθεί από την εφαρμογή του ΟΠΑΠ (ΟPAPP). 2) To σύνολο των δελτίων που έχουν κατατεθεί διαδικτυακά με εξαίρεση τα δελτία συμμετοχής στο στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης μέσω του διαδικτύου αφής στιγμής το εν λόγω τυχερό παίγνιο δεν συμμετέχει στο Πρόγραμμα. 3)  Τα αμέσως ανωτέρω υπό 1 και 2 της παραγράφου 10 οριζόμενα λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια ισχύος της εκάστοτε επιβράβευσης. Ως έγκυρη συμμετοχή ορίζεται το κατατεθειμένο ή σκαναρισμένο δελτίο μέσα από την εφαρμογή OPAPP. 4) Το σύνολο της αξίας των έγκυρων δελτίων που έχουν κατατεθεί διαδικτυακά με εξαίρεση το στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης μέσω του διαδικτύου  ή σκαναριστεί μέσα από την εφαρμογή (OPAPP). Τα κριτήρια συμμετοχής στις κληρώσεις της εκάστοτε επιβράβευσης δύνανται να διαφοροποιούνται κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια της ΟΠΑΠ Α.Ε.. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνονται οι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα χρήστες κατά τα ειδικότερα αμέσως ανωτέρω στον παρόντα όρο.  

11. Θα υπάρχει ανώτατος αριθμός συμμετοχών σε κάθε κλήρωση που θα διαμορφώνεται και θα ανακοινώνεται στους παίκτες πριν την κλήρωση. Επιπλέον για κάθε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ που συμμετέχει στο Πρόγραμμα δύναται να υπάρχει διαφορετικός αριθμός συμμετοχών ανά κλήρωση.

12. Η πληροφορία για τα τυχερά παιχνίδια που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα είναι δια­θέ­σι­μη στον διαδικτυακό τόπο https://www.opap.gr/οπαπ-επιβραβεύσεις. Στο Πρό­γραμ­μα δεν εντάσσονται τα δελτία συμμετοχής στα τυχερά παιχνίδια που προσφέρονται στην Κυπριακή Δημοκρατία από την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ Ltd.

13. Ενδεικτικά τα δώρα που θα διανέμονται μέσω των κληρώσεων που θα διεξάγονται στο πλαίσιο του Προγράμματος είναι τα παρακάτω (ενδεικτική απαρίθμηση): Αυτοκίνητα, Δωροεπιταγές (καταστήματα Public, ΠΛΑΙΣΙΟ, κτλ) Ταξίδια (εντός και εκτός Ελλάδος), ηλεκτρονικά είδη  (έξυπνες συσκευές, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τηλεοράσεις κτλ),  Δώρα χορηγούμενων ομάδων (μπάλες, VIP εισιτήρια κτλ)

14. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται να τροποποιήσει οποτεδήποτε τα προσφερόμενα δώρα ή και τα προνόμια κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνονται οι παίκτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα μέσω προσωποποιημένου μηνύματος με βάση το στοιχείο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει κατά την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα.

15. Εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες πρακτορείων του ομίλου ΟΠΑΠ απαγορεύεται να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

16. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται κατά πάντα χρόνο και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αποκλείσει παίκτες από το να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα, εφόσον τέτοιος αποκλεισμός δικαιολογείται από το σύνολο των περιστάσεων (ενδεικτικά: παραβίαση όρων της σύμβασης προσχώρησης,  πιθανολογείται ότι συντρέχει περίπτωση συμπεριφοράς που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, παραβίαση διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά τυχερών παιγνίων κλπ).

17. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια σε περιπτώσεις αμφισβήτησης ή διαφωνίας σχετικά την εγκυρότητα της συμμετοχής ενός παίκτη σε κάποια κατηγορία επιβράβευσης που διενεργείται στο πλαίσιο του Προγράμματος να ακυρώσει την εν λόγω συμμετοχή.

18. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δεν ευθύνεται για ζημία που τυχόν ήθελε υποστεί ο παίκτης για λόγο που δεν ανάγεται στη σφαίρα ευθύνης της ΟΠΑΠ Α.Ε. και που συνδέεται με τη συμμετοχή του παίκτη στο Πρόγραμμα, όπως ενδεικτικά σε περιπτώσεις παράλειψης χρήσης οποιουδή­ποτε ειδικού προνομίου ή μη παραλαβής δώρου ή μη συμμόρφωσης του παίκτη με τους όρους συμμετοχής ή/και χρήσης της επιβράβευσης κλπ.

19. Ο εγγεγραμμένος χρήστης του Προγράμματος μπορεί να υπαναχωρήσει οποτεδήποτε από το Πρόγραμμα, δηλώνοντάς το μέσα από την εφαρμογή του ΟΠΑΠ (OPAPP). Εναλλακτικά με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών ΟΠΑΠ στο 18280 (Δευτ – Παρ 09:00 – 01:00) εντός 48ωρών από την καταχώρηση του αιτήματος και σε περίπτωση αργιών την επόμενη εργάσιμη

20. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται οποτεδήποτε και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να τροποποιήσει τους όρους συμμετοχής ή/και τους όρους χρήσης του Προγράμματος ή/και να καταργήσει το Πρόγραμμα ή/και μέρος ή και το σύνολο των επιμέρους επιβραβεύσεων που περιέχονται σε αυτό και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες που τυχόν επέλθουν συνεπεία των ανωτέρω. Οι όροι συμμετοχής του Προγράμματος θα είναι διαθέσιμοι κατά πάντα χρόνο στην εφαρμογή ΟΠΑΠ, στους διαδικτυακούς ιστότοπους με εξαίρεση το στοί­χημα προκαθορισμένης απόδοσης μέσω διαδικτύου.  Ως εκ τούτου ο Παίκτης υποχρεούται όπως ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή OPAPP  και στους ανωτέρω ιστοτόπους και σχετίζονται με το Πρόγραμμα.

21. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει από την εφαρμογή τους, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών. 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα και η ενδεχόμενη απονομή δώρων στο πλαίσιο αυτού προϋ­πο­θέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρό­ντων όρων, με την επιλογή από τον συμμετέχοντα του αντίστοιχου πεδίου στο τέλος αυτών. Όποιος δεν αποδέχεται τους όρους συμμετοχής, δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Πιστότητας ΟΠΑΠ.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΟΠΑΠ

Αναλυτικά περιγράφονται οι ειδικοί όροι του προγράμματος επιβράβευσης ΟΠΑΠ:

 1. Το Πρόγραμμα Πιστότητας ΟΠΑΠ (εφεξής: το «Πρόγραμμα») ξεκινάει την Τρίτη 03 Δεκεμβρίου 2019 και διαρκεί επ’ αόριστον ή μέχρις ότου ανακληθεί  από την ΟΠΑΠ Α.Ε., κατά τα αναφερόμενα στους γενικούς όρους αυτού.
 2. Τα μέλη του Προγράμματος συγκεντρώνουν συμμετοχές για κάθε εβδομαδιαία κλήρωση. Οι εργαζόμενοι του ομίλου ΟΠΑΠ και οι ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ αποκλείονται από το πρόγραμμα Επιβράβευσης.
 3. Συμμετοχές στην κλήρωση συγκεντρώνονται από τα μέλη του Προγράμματος ως  ορίζεται κατωτέρω:

Α) 1 (μία) συμμετοχή για κάθε 1 (ένα) σκαναρισμένο δελτίο που έχει παιχτεί και σκαναριστεί πρώτο την ίδια ημέρα (00:00 - 23:59) μέσω της εφαρμογής OPAPP και συγκεκριμένα της λειτουργίας «ΔΕΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ».

Β) Δελτία με συνεχόμενες κληρώσεις  συμμετέχουν με βάση τον αριθμό των συνεχόμενων κληρώσεων.

Γ) 1 (μία) συμμετοχή για κάθε 1 (ένα) δελτίο που παίζεται  μέσω των διαδικτυακών ιστοτόπων του ΟΠΑΠ εξαιρουμένου του ιστοτόπου www.pamestoixima.gr

 1. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του Προγράμματος, τα μέλη του Προγράμματος αποκτούν συμμετοχές για κάθε εβδομαδιαία κλήρωση από Δευτέρα (ώρα 00:00) μέχρι και Κυριακή (23:59). Συμμετοχές που θα υποβληθούν μετά την παρέλευση του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, θα λαμβάνονται υπόψη για την επόμενη εβδομαδιαία κλήρωση.
 2. Ο ανώτατος αριθμός συμμετοχών στην εβδομαδιαία κλήρωση ορίζεται σε 200 (διακόσιες). Σε περίπτωση υπέρβασης του ανωτάτου αριθμού συμμετοχών, οι  επιπλέον συμμετοχές δεν θα προσμετρώνται στην κλήρωση. 
 3. Η εβδομαδιαία κλήρωση θα διεξάγεται κάθε Τρίτη και ώρα 16.00 στα κεντρικά γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε., επί της Λεωφόρου Αθηνών, αρ. 112, ΤΚ 10442  υπό την επίβλεψη δικηγόρου και συμβολαιογράφου. Η κλήρωση θα πραγματο­ποι­εί­ται με αυτομα­τοποιημένη διαδικασία τυχαίας επιλογής των συμμετεχόντων στο Πρό­γραμ­μα Επιβράβευσης ΟΠΑΠ. Σε περίπτωση αργίας η κλήρωση θα πραγματοποιείται την αμέσως επόμενη εργάσιμη
 4. Σε κάθε εβδομαδιαία κλήρωση θα αναδεικνύεται ένας (1) νικητής για το κάθε δώρο που εκάστοτε διατίθεται στο πλαίσιο του Προγράμματος.
 5. Οι δικαιούχοι των δώρων θα ενημερώνονται κάθε Τρίτη με προσωποποιημένη επικοινωνία, η οποία θα λαμβάνει χώρα μετά τη διενέργεια της κλήρωσης,  με βάση τα στοιχεία που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης ΟΠΑΠ.
 6. Από 06 Ιανουαρίου 2020 έως και 29Νοεμβρίου 2020 θα διατίθενται σε κάθε εβδο­μα­διαία κλήρωση τα κάτωθι δώρα:
 1. 1 (μία) Δωροεπιταγή αξίας 1500€ από την AEGEAN Oil. Η δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά καυσίμου από επιλεγμένα πρατήρια της AEGEAN που θα επικοινωνούνται στον νικητή με την παραλαβή του δώρου.  
 2. 1 (μία) Δωροεπιταγή αξίας 500€ από τα καταστήματα Public. Η δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος διαθέτουν τα καταστήματα Public.
 3. 4 (τέσσερις) Δωροεπιταγές αξίας 100€ έκαστη από τα  καταστήματα Public. Οι δωροεπιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος διαθέτουν τα καταστήματα Public.
 4. 100 (εκατό) Δωροεπιταγές αξίας 20€ έκαστη από τα  καταστήματα Public. Οι δωροεπιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος διαθέτουν τα καταστήματα Public.
 5. 150 (εκατόν πενήντα) Δωροεπιταγές αξίας 20€ έκαστη από την AEGEAN Oil. Οι δωροεπιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά καυσίμου από επιλεγμένα πρατήρια της AEGEAN που θα επικοινωνούνται στον νικητή με την παραλαβή του δώρου.

10. Η κλήρωση του Προγράμματος που αφορά τις συμμετοχές της  εβδομάδας 09 Μαρτίου έως και 15 Μαρτίου 2020 η οποία αναβλήθηκε, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 και ώρα 16.00. Το Πρόγραμμα και οι κληρώσεις της περιόδου 16 Μαρτίου έως και 10 Μαΐου 2020 αναστάλθηκαν λόγω έκτακτων συνθηκών και ειδικότερα στο πλαίσιο της λήψης των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας (COVID-19).

11. Η επανέναρξη  του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της σταδιακής άρσης των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19 που ανακοινώθηκε από την πολιτική ηγεσία της χώρας, ήτοι από την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.

12. Από 11 Μαΐου 2020 έως και 28 Ιουνίου 2020 κάθε μέλος του Προγράμματος για κάθε δελτίο που καταθέτει ή σκανάρει μέσω της εφαρμογής OPAPP και συγκεκριμένα της λει­τουρ­γίας «ΔΕΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ» κατά την διάρκεια της ίδιας ημερολογιακής ημέρας (00:00 - 23:59) θα λαμβάνει δύο (2) συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του Προγράμματος. Επιπλέον,  για την ίδια ως άνω χρονική περίοδο κάθε μέλος του Προγράμματος για κάθε δελτίο που έχει κατατεθεί μέσω των διαδικτυακών ιστοτόπων που συμμετέχουν στο Πρό­γραμμα θα λαμβάνει 2 (δύο) συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του Προγράμματος.

13. Από  05 Οκτωβρίου 2020  έως και 1 Νοεμβρίου 2020 κάθε μέλος του Προγράμματος για κάθε δελτίο ΚΙΝΟ που καταθέτει ή σκανάρει μέσω της εφαρμογής OPAPP και συγκεκριμένα της λει­τουρ­γίας «ΔΕΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ» κατά την διάρκεια της ίδιας ημερολογιακής ημέρας (00:00 - 23:59) θα λαμβάνει δύο (2) συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του Προγράμματος. 

14. Από 02 Νοεμβρίου 2020 έως και 29 Νοεμβρίου 2020 κάθε μέλος του Προγράμματος για κάθε δελτίο Virtual Sports που καταθέτει ή σκανάρει μέσω της εφαρμογής OPAPP και συγκεκριμένα της λειτουργίας «ΔΕΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ» κατά την διάρκεια της ίδιας ημερολογιακής ημέρας (00:00 - 23:59) θα λαμβάνει δύο (2) συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του Προγράμματος.

15. Λόγω των τελευταίων έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί και ειδικότερα στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας (COVID-19), το Πρόγραμμα και οι κληρώσεις της περιόδου από 9 Νοεμβρίου έως και 17 Ιανουαρίου 2021 έχουν ανασταλεί.

 

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται να τροποποιήσει οποτεδήποτε τα προσφερόμενα δώρα ή και τα προνόμια κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνονται οι παίκτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα μέσω προσωποποιημένου μηνύματος με βάση το στοιχείο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει κατά την συμμετοχή τους στο εν λόγω Πρόγραμμα. Όλες οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν στις ανωτέρω συνεργαζόμενες εταιρείες εντός 3 μηνών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Τα μέλη που θα  εγγραφούν στο Πρόγραμμα από 06 Ιανουαρίου 2020 μέχρι και 29 Νοεμβρίου 2020 θα λάβουν έκπτωση 20% σε επιλεγμένες συσκευές SAMSUNG στα καταστήματα Public. Συγκεκριμένα, η ανωτέρω έκπτωση θα ισχύει για τις συσκευές Tablet (Tab A 8.0'' Wifi 2019, Tab A 8.0'' 4G 2019, Tab A 10.1 4G 2019, Tab A 10.1 Wifi Only  2019) και smartphones (Galaxy A10, Galaxy A20e, Galaxy Xcover 4s, Galaxy A40, Galaxy A30s, Galaxy A50, Galaxy A70, GalaxyNote 10 256GB, GalaxyNote 10 plus 256GB, Galaxy Note 10 plus 512GB). Η εν λόγω έκπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια ισχύος άλλων προωθητικών ενεργειών.

 

16. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. H ΟΠΑΠ A.E. δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στους διαδικτυακούς τόπους επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Προγράμματος. Περαιτέρω η ΟΠΑΠ A.E. δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων-χρηστών προκύψει κατά την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα.

Η ευθύνη της ΟΠΑΠ ΑΕ περιορί­ζεται απο­κλει­στικά και μόνο στη διά­θε­ση των δώρων. Η ΟΠΑΠ ΑΕ ουδεμία απολύτως ευθύνη φέρει για την καλή λειτουργία των δώρων και ουδεμία σχετική εγγύηση δίδει προς τους νικητές. Σε περί­πτωση προβλήματος, ο νικητής θα πρέπει να απευθυνθεί στον παραγωγό ή στους αντιπροσώπους που διανέμουν τα προϊόντα του στην Ελληνική αγορά. Οι συμμετέχοντες παραιτούνται από κάθε σχετική αξίωσή τους έναντι της ΟΠΑΠ ΑΕ για την ανωτέρω αιτία.

Η ΟΠΑΠ ΑΕ δύναται να αποκλείει από το Πρόγραμμα, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, πρόσωπα που έχουν χρησιμοποιήσει (ή έχουν αποπειραθεί να χρησιμοποιήσουν) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή τους ή παραβίασαν οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η συνεργασία με άλλα πρόσω­πα, η χρήση συσκευών, διατάξεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευ­κόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα και η ενδεχόμενη απονομή δώρων στο πλαίσιο αυτού προϋ­πο­θέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρό­ντων όρων, με την επιλογή από τον συμμετέχοντα του αντίστοιχου πεδίου στο τέλος αυτών. Όποιος δεν αποδέχεται τους όρους συμμετοχής, δεν θα συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης του ΟΠΑΠ είναι εδώ!

Μπορείς να γίνει μέλος* και να συμμετέχεις σε εβδομαδιαίους διαγωνισμούς για απίθανα δώρα. Γιατί κάθε δελτίο που παίζεις στο tzoker.gr μετράει!

Τρόπος συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης

•             Κάνεις σύνδεση στο λογαριασμού σου στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ

•             Τσεκάρεις την επιλογή να λαμβάνεις τις αποκλειστικές προσφορές ΟΠΑΠ επιβραβεύσεις με βάση την παικτική σου συμπεριφορά.*

•             Καταθέτεις το δελτίο σου

•             Κερδίζεις συμμετοχές στις κληρώσεις

 

 

*Για τη συμμετοχή στις ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις μέσα από το tzoker.gr απαιτείται εγγραφή και αποδοχή της επιλογής ‘Επιθυμώ να λαμβάνω Bonus, Free bets και εμπορική επικοινωνία από τις εταιρίες του ομίλου ΟΠΑΠ με βάση τις προτιμήσεις και την παικτική μου συμπεριφορά’. Στη συνέχεια θα λάβεις από τον ΟΠΑΠ προσωποποιημένη επικοινωνία για την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων του προγράμματος Επιβράβευσης.

 

 

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΟΠΑΠ Παρατίθενται παρακάτω οι όροι και προϋποθέσεις για την διεξαγωγή επιβραβεύσεων

1. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. εφαρμόζει πρόγραμμα πιστότητας ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις loyalty program (εφεξής: το «Πρόγραμμα»). Οι επιβραβεύσεις, τα δώρα και τα ειδικά προνόμια που απορρέουν από το Πρόγραμμα, στοχεύουν στην επιβράβευση των παικτών ΟΠΑΠ. Η επιβράβευση γίνεται βάσει κριτηρίων, τα οποία συνδέονται με την παικτική συμπεριφορά των εγγεγραμμένων στο Πρόγραμμα παικτών και εφαρμόζονται ομοιόμορφα, τηρουμένης της αρχής της ίσης μεταχείρισης και σε κάθε περίπτωση δεν χορηγούνται επιβραβεύσεις σε παίκτες με όρους που διαφέρουν από εκείνους, με βάση τους οποίους παρέχονται επιβραβεύσεις σε άλλους παίκτες.

2. Στο παρόν Πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα τυχερά παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. με εξαίρεση αφενός τα τυχερά παιχνίδια μέσω Παιγνιομηχανημάτων κι αφετέρου το στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης μέσω του διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα τυχερά παιχνίδια που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο www.opap.gr. Επομένως το Πρόγραμμα απευθύνεται: α) στους εγγεγραμμένους διαδικτυακά παίκτες, με εξαίρεση τους εγγεγραμμένους παίκτες στην ιστοσελίδα pamestoixima.gr μέσω της οποίας προσφέρεται το στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης. Προϋπόθεση ένταξης στο πρόγραμμα είναι οι παίκτες να έχουν ηλικία είναι άνω των 21 ετών, να έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία συμμετοχής σε αυτά και να έχουν συναινέσει ρητά στη λήψη εμπορικής επικοινωνίας, καθώς και στην επεξεργασία της παικτικής τους συμπεριφοράς, στο πλαίσιο του προγράμματος πιστότητας ΟΠΑΠ (Επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ). β) στους παίκτες που συμμετέχουν στα τυχερά παιχνίδια που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα μέσω του επίγειου δικτύου των πρακτορείων ΟΠΑΠ, σκανάροντας τα δελτία τους μέσω της εφαρμογής OPAPP,   είναι  άνω των 18 ετών και έχουν ρητά συναινέσει στη λήψη εμπορικής επικοινωνίας από την ΟΠΑΠ Α.Ε..  Διευκρινίζεται ότι για την συμμετοχή των παικτών στο Πρόγραμμα απαιτείται να δηλωθεί ο ελληνικός αριθμό του κινητού τηλεφώνου και να έχουν αποδεχθεί στους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τη συμμετοχή των παικτών στο Πρόγραμμα.

3. Oι παίκτες ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής των κληρώσεων, καθώς και της προσφοράς των δώρων και των ειδικών προνομίων,  όπως (ενδεικτικά) για τους όρους χορήγησης, τη διάρκεια ισχύος τους κλπ. μέσω προσωποποιημένου μηνύματος με γραπτό μηνύμα (SMS) ή με αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) το οποίο δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Πιστότητας ΟΠΑΠ (Επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ).

4. Θα υπάρχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, κατά την οποία ο εκάστοτε παίκτης- μέλος του Προγράμματος θα συγκεντρώνει συμμετοχές για την κλήρωση. Συγκεκριμένα συμμετοχές για την κλήρωση θα μπορούν να συγκεντρώνουν οι παίκτες κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της εκάστοτε επιβράβευσης όπως αυτό ορίζεται από την ΟΠΑΠ Α.Ε..

5. Η επιβράβευση διατίθεται κατόπιν κλήρωσης και τα μέλη του Προγράμματος . Τα μέλη του Προγράμματος θα λαμβάνουν ενημέρωση σε προγενέστερο της κλήρωσης χρόνο για τα παρακάτω: α) Την χρονική διάρκεια που έχουν στην διάθεσή τους για να συγκεντρώσουν συμμετοχές β) Τον τρόπο συγκέντρωσης των συμμετοχών γ) Την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης δ) Τα δώρα που θα διατεθούν και το σύνολο των νικητών που θα προκύψουν

6. Οι δικαιούχοι δώρων και ειδικών προνομίων που προκύπτουν κατόπιν διεξαγωγής κληρώσεως, θα ενημερώνονται για αυτά και τον τρόπο παραλαβής τους μέσω μηνυμάτων προσωποποιημένης επικοινωνίας (π.χ. μέσω γραπτού μηνύματος σε κινητό (SMS) μέσω email)  στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα.

7. Οι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα παίκτες επιβραβεύονται και δύνανται να κάνουν χρήση των ειδικών προνομίων και να λάβουν τα δώρα των επιβραβεύσεων, μόνο εφόσον έχουν αποδεχθεί πλήρως τους γενικούς και ειδικούς όρους που διέπουν το εν λόγω Πρόγραμμα κι εφόσον συμμορφώνονται πλήρως με την ισχύουσα νομοθεσία. 

8. Τα δώρα και τα ειδικά προνόμια δεν μεταβιβάζονται σε άλλο παίκτη και δεν επιστρέφονται.

9. Ο εκάστοτε παίκτης συμμετέχει σε κληρώσεις με το σύνολο των συμμετοχών του στα τυχερά παιχνίδια που εντάσσονται στο Πρόγραμμα είτε μέσω της εφαρμογής OPAPP, είτε διαδικτυακά- εξαιρείται το στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης μέσω του διαδικτύου- κατά την διάρκεια ισχύος της εκάστοτε επιβράβευσης.

10. Τα κριτήρια συμμετοχής στο Πρόγραμμα θα ορίζονται και θα επικοινωνούνται εκ των προτέρων στους εγγεγραμμένους στο Πρόγραμμα χρήστες μέσω μηνύματος προσωποποιη­μένης επικοινωνίας π.χ. μέσω κινητού τηλεφώνου στα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώθη­καν κατά την εγγραφή του παίκτη στο Πρόγραμμα λαμβάνοντας υπόψη: 1) Το σύνολο των σκαναρισμάτων ή καταχωρίσεων που έχουν  πραγματοποιηθεί από την εφαρμογή του ΟΠΑΠ (ΟPAPP). 2) To σύνολο των δελτίων που έχουν κατατεθεί διαδικτυακά με εξαίρεση τα δελτία συμμετοχής στο στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης μέσω του διαδικτύου αφής στιγμής το εν λόγω τυχερό παίγνιο δεν συμμετέχει στο Πρόγραμμα. 3)  Τα αμέσως ανωτέρω υπό 1 και 2 της παραγράφου 10 οριζόμενα λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια ισχύος της εκάστοτε επιβράβευσης. Ως έγκυρη συμμετοχή ορίζεται το κατατεθειμένο ή σκαναρισμένο δελτίο μέσα από την εφαρμογή OPAPP. 4) Το σύνολο της αξίας των έγκυρων δελτίων που έχουν κατατεθεί διαδικτυακά με εξαίρεση το στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης μέσω του διαδικτύου  ή σκαναριστεί μέσα από την εφαρμογή (OPAPP). Τα κριτήρια συμμετοχής στις κληρώσεις της εκάστοτε επιβράβευσης δύνανται να διαφοροποιούνται κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια της ΟΠΑΠ Α.Ε.. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνονται οι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα χρήστες κατά τα ειδικότερα αμέσως ανωτέρω στον παρόντα όρο.  

11. Θα υπάρχει ανώτατος αριθμός συμμετοχών σε κάθε κλήρωση που θα διαμορφώνεται και θα ανακοινώνεται στους παίκτες πριν την κλήρωση. Επιπλέον για κάθε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ που συμμετέχει στο Πρόγραμμα δύναται να υπάρχει διαφορετικός αριθμός συμμετοχών ανά κλήρωση.

12. Η πληροφορία για τα τυχερά παιχνίδια που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα είναι δια­θέ­σι­μη στον διαδικτυακό τόπο https://www.opap.gr/οπαπ-επιβραβεύσεις. Στο Πρό­γραμ­μα δεν εντάσσονται τα δελτία συμμετοχής στα τυχερά παιχνίδια που προσφέρονται στην Κυπριακή Δημοκρατία από την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ Ltd.

13. Ενδεικτικά τα δώρα που θα διανέμονται μέσω των κληρώσεων που θα διεξάγονται στο πλαίσιο του Προγράμματος είναι τα παρακάτω (ενδεικτική απαρίθμηση): Αυτοκίνητα, Δωροεπιταγές (καταστήματα Public, ΠΛΑΙΣΙΟ, κτλ) Ταξίδια (εντός και εκτός Ελλάδος), ηλεκτρονικά είδη  (έξυπνες συσκευές, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τηλεοράσεις κτλ),  Δώρα χορηγούμενων ομάδων (μπάλες, VIP εισιτήρια κτλ)

14. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται να τροποποιήσει οποτεδήποτε τα προσφερόμενα δώρα ή και τα προνόμια κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνονται οι παίκτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα μέσω προσωποποιημένου μηνύματος με βάση το στοιχείο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει κατά την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα.

15. Εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες πρακτορείων του ομίλου ΟΠΑΠ απαγορεύεται να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

16. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται κατά πάντα χρόνο και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αποκλείσει παίκτες από το να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα, εφόσον τέτοιος αποκλεισμός δικαιολογείται από το σύνολο των περιστάσεων (ενδεικτικά: παραβίαση όρων της σύμβασης προσχώρησης,  πιθανολογείται ότι συντρέχει περίπτωση συμπεριφοράς που εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας για την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, παραβίαση διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά τυχερών παιγνίων κλπ).

17. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια σε περιπτώσεις αμφισβήτησης ή διαφωνίας σχετικά την εγκυρότητα της συμμετοχής ενός παίκτη σε κάποια κατηγορία επιβράβευσης που διενεργείται στο πλαίσιο του Προγράμματος να ακυρώσει την εν λόγω συμμετοχή.

18. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δεν ευθύνεται για ζημία που τυχόν ήθελε υποστεί ο παίκτης για λόγο που δεν ανάγεται στη σφαίρα ευθύνης της ΟΠΑΠ Α.Ε. και που συνδέεται με τη συμμετοχή του παίκτη στο Πρόγραμμα, όπως ενδεικτικά σε περιπτώσεις παράλειψης χρήσης οποιουδή­ποτε ειδικού προνομίου ή μη παραλαβής δώρου ή μη συμμόρφωσης του παίκτη με τους όρους συμμετοχής ή/και χρήσης της επιβράβευσης κλπ.

19. Ο εγγεγραμμένος χρήστης του Προγράμματος μπορεί να υπαναχωρήσει οποτεδήποτε από το Πρόγραμμα, δηλώνοντάς το μέσα από την εφαρμογή του ΟΠΑΠ (OPAPP). Εναλλακτικά με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών ΟΠΑΠ στο 18280 (Δευτ – Παρ 09:00 – 01:00) εντός 48ωρών από την καταχώρηση του αιτήματος και σε περίπτωση αργιών την επόμενη εργάσιμη

20. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται οποτεδήποτε και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να τροποποιήσει τους όρους συμμετοχής ή/και τους όρους χρήσης του Προγράμματος ή/και να καταργήσει το Πρόγραμμα ή/και μέρος ή και το σύνολο των επιμέρους επιβραβεύσεων που περιέχονται σε αυτό και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες που τυχόν επέλθουν συνεπεία των ανωτέρω. Οι όροι συμμετοχής του Προγράμματος θα είναι διαθέσιμοι κατά πάντα χρόνο στην εφαρμογή ΟΠΑΠ, στους διαδικτυακούς ιστότοπους με εξαίρεση το στοί­χημα προκαθορισμένης απόδοσης μέσω διαδικτύου.  Ως εκ τούτου ο Παίκτης υποχρεούται όπως ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή OPAPP  και στους ανωτέρω ιστοτόπους και σχετίζονται με το Πρόγραμμα.

21. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει από την εφαρμογή τους, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών. 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα και η ενδεχόμενη απονομή δώρων στο πλαίσιο αυτού προϋ­πο­θέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρό­ντων όρων, με την επιλογή από τον συμμετέχοντα του αντίστοιχου πεδίου στο τέλος αυτών. Όποιος δεν αποδέχεται τους όρους συμμετοχής, δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Πιστότητας ΟΠΑΠ.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΟΠΑΠ

Αναλυτικά περιγράφονται οι ειδικοί όροι του προγράμματος επιβράβευσης ΟΠΑΠ:

 1. Το Πρόγραμμα Πιστότητας ΟΠΑΠ (εφεξής: το «Πρόγραμμα») ξεκινάει την Τρίτη 03 Δεκεμβρίου 2019 και διαρκεί επ’ αόριστον ή μέχρις ότου ανακληθεί  από την ΟΠΑΠ Α.Ε., κατά τα αναφερόμενα στους γενικούς όρους αυτού.
 2. Τα μέλη του Προγράμματος συγκεντρώνουν συμμετοχές για κάθε εβδομαδιαία κλήρωση. Οι εργαζόμενοι του ομίλου ΟΠΑΠ και οι ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ αποκλείονται από το πρόγραμμα Επιβράβευσης.
 3. Συμμετοχές στην κλήρωση συγκεντρώνονται από τα μέλη του Προγράμματος ως  ορίζεται κατωτέρω:

Α) 1 (μία) συμμετοχή για κάθε 1 (ένα) σκαναρισμένο δελτίο που έχει παιχτεί και σκαναριστεί πρώτο την ίδια ημέρα (00:00 - 23:59) μέσω της εφαρμογής OPAPP και συγκεκριμένα της λειτουργίας «ΔΕΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ».

Β) Δελτία με συνεχόμενες κληρώσεις  συμμετέχουν με βάση τον αριθμό των συνεχόμενων κληρώσεων.

Γ) 1 (μία) συμμετοχή για κάθε 1 (ένα) δελτίο που παίζεται  μέσω των διαδικτυακών ιστοτόπων του ΟΠΑΠ εξαιρουμένου του ιστοτόπου www.pamestoixima.gr

 1. Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του Προγράμματος, τα μέλη του Προγράμματος αποκτούν συμμετοχές για κάθε εβδομαδιαία κλήρωση από Δευτέρα (ώρα 00:00) μέχρι και Κυριακή (23:59). Συμμετοχές που θα υποβληθούν μετά την παρέλευση του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, θα λαμβάνονται υπόψη για την επόμενη εβδομαδιαία κλήρωση.
 2. Ο ανώτατος αριθμός συμμετοχών στην εβδομαδιαία κλήρωση ορίζεται σε 200 (διακόσιες). Σε περίπτωση υπέρβασης του ανωτάτου αριθμού συμμετοχών, οι  επιπλέον συμμετοχές δεν θα προσμετρώνται στην κλήρωση. 
 3. Η εβδομαδιαία κλήρωση θα διεξάγεται κάθε Τρίτη και ώρα 16.00 στα κεντρικά γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε., επί της Λεωφόρου Αθηνών, αρ. 112, ΤΚ 10442  υπό την επίβλεψη δικηγόρου και συμβολαιογράφου. Η κλήρωση θα πραγματο­ποι­εί­ται με αυτομα­τοποιημένη διαδικασία τυχαίας επιλογής των συμμετεχόντων στο Πρό­γραμ­μα Επιβράβευσης ΟΠΑΠ. Σε περίπτωση αργίας η κλήρωση θα πραγματοποιείται την αμέσως επόμενη εργάσιμη
 4. Σε κάθε εβδομαδιαία κλήρωση θα αναδεικνύεται ένας (1) νικητής για το κάθε δώρο που εκάστοτε διατίθεται στο πλαίσιο του Προγράμματος.
 5. Οι δικαιούχοι των δώρων θα ενημερώνονται κάθε Τρίτη με προσωποποιημένη επικοινωνία, η οποία θα λαμβάνει χώρα μετά τη διενέργεια της κλήρωσης,  με βάση τα στοιχεία που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης ΟΠΑΠ.
 6. Από 06 Ιανουαρίου 2020 έως και 29Νοεμβρίου 2020 θα διατίθενται σε κάθε εβδο­μα­διαία κλήρωση τα κάτωθι δώρα:
 1. 1 (μία) Δωροεπιταγή αξίας 1500€ από την AEGEAN Oil. Η δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά καυσίμου από επιλεγμένα πρατήρια της AEGEAN που θα επικοινωνούνται στον νικητή με την παραλαβή του δώρου.  
 2. 1 (μία) Δωροεπιταγή αξίας 500€ από τα καταστήματα Public. Η δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος διαθέτουν τα καταστήματα Public.
 3. 4 (τέσσερις) Δωροεπιταγές αξίας 100€ έκαστη από τα  καταστήματα Public. Οι δωροεπιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος διαθέτουν τα καταστήματα Public.
 4. 100 (εκατό) Δωροεπιταγές αξίας 20€ έκαστη από τα  καταστήματα Public. Οι δωροεπιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος διαθέτουν τα καταστήματα Public.
 5. 150 (εκατόν πενήντα) Δωροεπιταγές αξίας 20€ έκαστη από την AEGEAN Oil. Οι δωροεπιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά καυσίμου από επιλεγμένα πρατήρια της AEGEAN που θα επικοινωνούνται στον νικητή με την παραλαβή του δώρου.

10. Η κλήρωση του Προγράμματος που αφορά τις συμμετοχές της  εβδομάδας 09 Μαρτίου έως και 15 Μαρτίου 2020 η οποία αναβλήθηκε, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 και ώρα 16.00. Το Πρόγραμμα και οι κληρώσεις της περιόδου 16 Μαρτίου έως και 10 Μαΐου 2020 αναστάλθηκαν λόγω έκτακτων συνθηκών και ειδικότερα στο πλαίσιο της λήψης των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας (COVID-19).

11. Η επανέναρξη  του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της σταδιακής άρσης των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19 που ανακοινώθηκε από την πολιτική ηγεσία της χώρας, ήτοι από την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.

12. Από 11 Μαΐου 2020 έως και 28 Ιουνίου 2020 κάθε μέλος του Προγράμματος για κάθε δελτίο που καταθέτει ή σκανάρει μέσω της εφαρμογής OPAPP και συγκεκριμένα της λει­τουρ­γίας «ΔΕΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ» κατά την διάρκεια της ίδιας ημερολογιακής ημέρας (00:00 - 23:59) θα λαμβάνει δύο (2) συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του Προγράμματος. Επιπλέον,  για την ίδια ως άνω χρονική περίοδο κάθε μέλος του Προγράμματος για κάθε δελτίο που έχει κατατεθεί μέσω των διαδικτυακών ιστοτόπων που συμμετέχουν στο Πρό­γραμμα θα λαμβάνει 2 (δύο) συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του Προγράμματος.

13. Από  05 Οκτωβρίου 2020  έως και 1 Νοεμβρίου 2020 κάθε μέλος του Προγράμματος για κάθε δελτίο ΚΙΝΟ που καταθέτει ή σκανάρει μέσω της εφαρμογής OPAPP και συγκεκριμένα της λει­τουρ­γίας «ΔΕΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ» κατά την διάρκεια της ίδιας ημερολογιακής ημέρας (00:00 - 23:59) θα λαμβάνει δύο (2) συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του Προγράμματος. 

14. Από 02 Νοεμβρίου 2020 έως και 29 Νοεμβρίου 2020 κάθε μέλος του Προγράμματος για κάθε δελτίο Virtual Sports που καταθέτει ή σκανάρει μέσω της εφαρμογής OPAPP και συγκεκριμένα της λειτουργίας «ΔΕΣ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ» κατά την διάρκεια της ίδιας ημερολογιακής ημέρας (00:00 - 23:59) θα λαμβάνει δύο (2) συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του Προγράμματος.

15. Λόγω των τελευταίων έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί και ειδικότερα στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας (COVID-19), το Πρόγραμμα και οι κληρώσεις της περιόδου από 9 Νοεμβρίου έως και 17 Ιανουαρίου 2021 έχουν ανασταλεί.

 

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. δύναται να τροποποιήσει οποτεδήποτε τα προσφερόμενα δώρα ή και τα προνόμια κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνονται οι παίκτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα μέσω προσωποποιημένου μηνύματος με βάση το στοιχείο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει κατά την συμμετοχή τους στο εν λόγω Πρόγραμμα. Όλες οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν στις ανωτέρω συνεργαζόμενες εταιρείες εντός 3 μηνών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Τα μέλη που θα  εγγραφούν στο Πρόγραμμα από 06 Ιανουαρίου 2020 μέχρι και 29 Νοεμβρίου 2020 θα λάβουν έκπτωση 20% σε επιλεγμένες συσκευές SAMSUNG στα καταστήματα Public. Συγκεκριμένα, η ανωτέρω έκπτωση θα ισχύει για τις συσκευές Tablet (Tab A 8.0'' Wifi 2019, Tab A 8.0'' 4G 2019, Tab A 10.1 4G 2019, Tab A 10.1 Wifi Only  2019) και smartphones (Galaxy A10, Galaxy A20e, Galaxy Xcover 4s, Galaxy A40, Galaxy A30s, Galaxy A50, Galaxy A70, GalaxyNote 10 256GB, GalaxyNote 10 plus 256GB, Galaxy Note 10 plus 512GB). Η εν λόγω έκπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια ισχύος άλλων προωθητικών ενεργειών.

 

16. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. H ΟΠΑΠ A.E. δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στους διαδικτυακούς τόπους επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Προγράμματος. Περαιτέρω η ΟΠΑΠ A.E. δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων-χρηστών προκύψει κατά την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα.

Η ευθύνη της ΟΠΑΠ ΑΕ περιορί­ζεται απο­κλει­στικά και μόνο στη διά­θε­ση των δώρων. Η ΟΠΑΠ ΑΕ ουδεμία απολύτως ευθύνη φέρει για την καλή λειτουργία των δώρων και ουδεμία σχετική εγγύηση δίδει προς τους νικητές. Σε περί­πτωση προβλήματος, ο νικητής θα πρέπει να απευθυνθεί στον παραγωγό ή στους αντιπροσώπους που διανέμουν τα προϊόντα του στην Ελληνική αγορά. Οι συμμετέχοντες παραιτούνται από κάθε σχετική αξίωσή τους έναντι της ΟΠΑΠ ΑΕ για την ανωτέρω αιτία.

Η ΟΠΑΠ ΑΕ δύναται να αποκλείει από το Πρόγραμμα, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, πρόσωπα που έχουν χρησιμοποιήσει (ή έχουν αποπειραθεί να χρησιμοποιήσουν) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή τους ή παραβίασαν οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η συνεργασία με άλλα πρόσω­πα, η χρήση συσκευών, διατάξεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευ­κόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα και η ενδεχόμενη απονομή δώρων στο πλαίσιο αυτού προϋ­πο­θέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρό­ντων όρων, με την επιλογή από τον συμμετέχοντα του αντίστοιχου πεδίου στο τέλος αυτών. Όποιος δεν αποδέχεται τους όρους συμμετοχής, δεν θα συμμετέχει στο Πρόγραμμα.