ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

00 : 00 : 00 : 00

ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ

Με τις 2 ΝΕΕΣ επιλογές συνεχόμενων κληρώσεων έχεις ακόμα περισσότερες δυνατότητες για να συμμετέχεις στο αγαπημένο σου παιχνίδι και να μη χάνεις κλήρωση!

Επίλεξε κάποιο από τα παρακάτω νέα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων:

 • Μηνιαία πακέτα
 • Ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ

ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΑΚΕΤΑ

Αυτός ο τύπος πακέτου δημιουργείται/ενεργοποιείται για το χρονικό διάστημα που θα επιλέξεις, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις από την αρχή το συνολικό του κόστος. Στην απλούστερη μορφή του π.χ. μπορείς να δημιουργήσεις ένα πακέτο κληρώσεων για 1 μήνα. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις (π.χ. υπάρχει επαρκές υπόλοιπο για να παιχτεί το δελτίο σου σε κάθε κλήρωση), το δελτίο του πακέτου σου θα κατατίθεται αυτόματα σε κάθε κλήρωση ξεχωριστά εντός αυτού του μήνα και θα χρεώνεσαι σε κάθε κλήρωση μεμονωμένα.

ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ

Το πρώτο δελτίο που καταθέτεις συμμετέχει πάντα στην τρέχουσα κλήρωση και ταυτόχρονα εφόσον επιλέξεις κάποιο μηνιαίο πακέτο, δημιουργεί το αντίστοιχο πακέτο κληρώσεων, για το χρονικό διάστημα της επιλογής σου.

Μπορείς να επιλέξεις η συνολική διάρκεια μηνιαίου πακέτου να είναι 1,2, 3, 6, 12 ή 24 μήνες.

Από την επόμενη κλήρωση, το δελτίο αυτό θα κατατίθεται και θα χρεώνεται αυτόματα και μεμονωμένα σε κάθε κλήρωση που θα ολοκληρώνεται εντός του επιλεγμένου διαστήματος, εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό σου. Για όλες τις ενέργειες σχετικά με το πακέτο κληρώσεων σου λαμβάνεις ειδοποίηση στο email σου.

Κάθε μηνιαίο πακέτο έχει μια συγκριμένη ημερομηνία λήξης, ωστόσο το δελτίο σου θα παιχτεί σε όσες κληρώσεις πραγματοποιηθούν μέσα στη διάρκεια του πακέτου σου. Δηλαδή εάν κατά την ημερομηνία λήξης δεν υπάρχει κλήρωση, δεν θα παιχτεί δελτίο σε επόμενη κλήρωση. Το πακέτο λήγει στις 23:59:59 της ημέρας λήξης του πακέτου.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Δημιουργείς ένα μηνιαίο πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων στις 17/06. Το πακέτο αυτό θα λήξει στις 17/07.
Δημιουργείς ένα πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων 3 μηνών στις 30/11. Το πακέτο αυτό θα λήξει στις 28/02 (ή 29/02).

Δημιουργείς ένα πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων 3 μηνών στις 30/11. Το πακέτο αυτό θα λήξει στις 28/02 (ή 29/02).

Μόλις παρέλθει το χρονικό διάστημα που έχεις επιλέξει, το πακέτο σου αλλάζει κατάσταση σε «Ολοκληρώθηκε»

Μπορείς ακόμη να βρεις όλες τις λεπτομέρειες (ημερομηνία λήξης, κατάσταση, συμμετοχές κλπ.) για τα Μηνιαία Πακέτα σου στην ενότητα Λογαριασμός > Πακέτα Κληρώσεων > Μηνιαία.

ΠΟΣΟ ΤΖΑΚΠΟΤ

Σε αυτήν την κατηγορία πακέτου έχεις τη δυνατότητα να καθορίσεις ένα συγκεκριμένο ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ, για το οποίο θα κατατίθεται το δελτίο που ανήκει στο πακέτο αυτό, εφόσον το ποσό του ΤΖΑΚΠΟΤ της εκάστοτε κλήρωσης είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το επιλεγμένο ποσό. Για παράδειγμα, δημιουργείς ένα πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων με ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ και επιλέγεις ότι θα πρέπει να παίζεται μόνο όταν το ΤΖΑΚΠΟΤ είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 2.000.000 €. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις (π.χ. υπάρχει επαρκές υπόλοιπο για να παιχτεί το δελτίο σου σε κάθε κλήρωση), το δελτίο του πακέτου σου θα κατατίθεται αυτόματα σε κάθε κλήρωση που το ποσό του ΤΖΑΚΠΟΤ είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 2.000.000€ και θα χρεώνεται μεμονωμένα σε κάθε κλήρωση που συμμετέχει.

ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ

Το πρώτο δελτίο που καταθέτεις συμμετέχει πάντα στην τρέχουσα κλήρωση και ταυτόχρονα δημιουργεί το αντίστοιχο πακέτο κληρώσεων ΤΖΑΚΠΟΤ, για το ποσό της επιλογής σου.

Από την επόμενη κλήρωση, το δελτίο αυτό θα κατατίθεται και θα χρεώνεται αυτόματα και μεμονωμένα σε κάθε κλήρωση που το ποσό του ΤΖΑΚΠΟΤ είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το ποσό που έχεις επιλέξει, εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό σου.

Μπορείς να επιλέξεις ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ μεγαλύτερο ή ίσο από 800.000€, 1.000.000€, 2.000.000€, 3.000.000€, 4.000.000€ ή 5.000.000€.

Τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων με ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Μπορείς να επιλέξεις να τα απενεργοποιήσεις όποια στιγμή επιθυμείς μέσα από το λογαριασμό σου.

Μπορείς να βρεις λεπτομέρειες (κατάσταση, συμμετοχές κλπ.) για τα Πακέτα ΤΖΑΚΠΟΤ σου στην ενότητα Λογαριασμός > Πακέτα Κληρώσεων > ΤΖΑΚΠΟΤ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ

 • Μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερα από ένα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων, είτε μηνιαία είτε με ποσό Τζάκποτ.
 • Για να κατατεθεί επιτυχώς ένα δελτίο από πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων θα πρέπει να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:
  • Να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό σου για να παιχτεί το δελτίο
  • Να μην έχεις υπερβεί τα τυχόν όρια υπεύθυνου παιχνιδιού που έχεις θέσει
  • Να είναι ενεργός ο λογαριασμός σου
  • Να μην έχει αποτύχει να παιχτεί το δελτίου σου σε 3 συνεχόμενες κληρώσεις και γενικά να μην έχει απενεργοποιηθεί για οποιοδήποτε λόγο το πακέτο συνεχόμενων κληρώσεών σου
  • Να μην έχει παρέλθει η διάρκεια του πακέτου συνεχόμενων κληρώσεων στην περίπτωση των μηνιαίων πακέτων
    
 • Μέσα στον Λογαριασμό σου, στην ενότητα «Πακέτο Κληρώσεων», μπορείς να δεις για κάθε πακέτο κληρώσεων τα εξής:
  • Κατάσταση: Εάν ένα πακέτο κληρώσεων είναι ενεργό, τότε θα δεις την ένδειξη “ON”. Εάν το απενεργοποιήσεις, η κατάσταση του θα αλλάξει σε “OFF”. Εάν λήξει, θα δεις την ένδειξη ότι ολοκληρώθηκε .
  • Κωδικό: Κάθε πακέτο έχει έναν δικό του μοναδικό κωδικό
  • Ημερομηνία Δημιουργίας: Ως ημερομηνία δημιουργίας του πακέτου ορίζεται η ημέρα που έπαιξες το πρώτο δελτίο. Το πακέτο ωστόσο σου ενεργοποιείται με την ολοκλήρωση της κλήρωσης, στην οποία έπαιξες το πρώτο σου δελτίο
  • Ημερομηνία Λήξης σε Μηνιαίο πακέτο: Ορίζεται η τελευταία ημέρα της διάρκειας του πακέτου σου από την ημερομηνία ενεργοποίησης. Τα πακέτα λήγουν πάντα 23:59:59 αυτής της μέρας
  • Δελτίο: Μπορείς να δεις γρήγορα και εύκολα τις επιλογές του δελτίου σου
  • Λεπτομέρειες: Μπορείς να δεις αναλυτικά όλο το ιστορικό του πακέτου σου, δηλαδή όλα τα επιμέρους δελτία που κατατέθηκαν επιτυχώς (εάν δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα η αντίστοιχη κλήρωση τότε το δελτίο εμφανίζεται σε κατάσταση αναμονής κλήρωσης), τα αποτελέσματά των κληρώσεων που συμμετείχε επιτυχώς το πακέτο, κόστος δελτίου καθώς και τυχόν κερδισμένο ποσό
    
 • Για κάθε ενέργεια που αφορά ένα πακέτο συνεχόμενων κληρώσεών σου λαμβάνεις σχετική ειδοποίηση (π.χ. επιτυχής κατάθεση δελτίου ή αποτυχία κατάθεσης κλπ.)
 • Eάν τυχόν το δελτίο ενός πακέτου σου δεν κατατεθεί επιτυχώς (λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου ή για άλλο λόγο), το σύστημα δοκιμάζει αυτόματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα πριν την πραγματοποίηση της αντίστοιχης κλήρωσης να υποβάλλει το δελτίο, για την περίπτωση που έχει εκλείψει ο λόγος που εμπόδιζε το δελτίο να παιχτεί. Εάν κάνεις κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμός σου ή προστεθούν κέρδη από προηγούμενες κληρώσεις, το σύστημα θα δοκιμάσει εκ νέου αυτόματα να καταθέσει το δελτίο του πακέτου σου. Σε κάθε περίπτωση επιτυχημένης ή αποτυχημένης προσπάθειας κατάθεσης του δελτίου, θα λαμβάνεις σχετική ειδοποίηση στο email σου.
 • Στην περίπτωση που το δελτίο ενός πακέτου σου δεν κατατεθεί επιτυχώς μέχρι τις 20:30 την ημέρα της αντίστοιχης κλήρωσης, παρά τις παραπάνω αυτοματοποιημένες προσπάθειες κατάθεσης, τότε το δελτίο σου ΔΕΝ κατατίθεται και θα πρέπει να το καταθέσεις χειροκίνητα μέσα από το tzoker.gr ή το ΤΖΟΚΕΡ APP.
 • Εάν ένα δελτίο που ανήκει σε πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων (είτε μηνιαίο είτε με ποσό Τζάκποτ) δεν κατατεθεί επιτυχώς για 3 συνεχόμενες κληρώσεις, τότε το πακέτο σου απενεργοποιείται αυτόματα. Στην περίπτωση αυτή θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email σου.
 • Μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις ένα πακέτο κληρώσεων ανά πάσα στιγμή μέσα από τον λογαριασμό σου. Τυχόν δελτία που έχουν ήδη κατατεθεί σε ανοιχτή κλήρωση μέσω του πακέτου δεν ακυρώνονται.

Αντικείμενο Παιχνιδιού

 • Το ΤΖΟΚΕΡ είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι τύχης που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψετε σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.
 • Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή περίπου στις 22:00 το βράδυ. Οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.
 • Συμμετοχές στο ΤΖΟΚΕΡ μπορείτε να καταχωρείτε καθημερινά , εκτός από τις μέρες των κληρώσεων (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή), κατά τις οποίες η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 9:30 το βράδυ (μετά τις 22:15 μπορείτε να ξαναπαίξετε για την επόμενη κλήρωση).

Ποιοι Κερδίζουν

Το ΤΖΟΚΕΡ σας προσφέρει 8 τρόπους να κερδίσετε, ανάλογα με το πόσοι αριθμοί από αυτούς που κληρώθηκαν, συμφωνούν με τους 5+1 αριθμούς που επιλέξατε:

Κατηγορία Κερδών
Σωστές Προβλέψεις (5+1) (5) (4+1) (4) (3+1) (3) (2+1) (1+1)
Κέρδος ανα Επιτυχία * * €2.500,00 €50,00 €50,00 €2,00 €2,00 €1,50

* Τα κέρδη στις κατηγορίες “5+1” και “5” εξαρτώνται από τις στήλες που συγκεντρώθηκαν, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι προκαθορισμένα. Όταν δεν υπάρχουν νικητές σε οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες κατηγορίες επιτυχιών, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (ΤΖΑΚ ΠΟΤ).

Έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με:

ΑΠΛΗ ΣΤΗΛΗ

Επιλέγετε 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών. Το κόστος της απλής στήλης είναι 0,50 €.

ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ

Το ΤΖΟΚΕΡ προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο παιχνίδι με Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης.
Τα Πλήρη Συστήματα παίζονται επιλέγοντας περισσότερους από 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο των 45 αριθμών ή/και περισσότερους από 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.

Ακολουθούν εξηγήσεις και παραδείγματα ανά περίπτωση.

➜ ΠΕΔΙΟ 45 ΑΡΙΘΜΩΝ

Με περισσότερους από 5 αριθμούς στο πεδίο των 45 αριθμών (διατηρώντας επιλογή 1 αριθμού ΤΖΟΚΕΡ) αυξάνετε τις στήλες σας στο παιχνίδι.
Παράδειγμα: Με 7 αριθμούς δημιουργούνται 21 στήλες με κόστος 10,50 € (21 στήλες χ 0,50 €).

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 6 7 8 9 10
ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΗΛΩΝ 6 21 56 126 252

➜ ΠΕΔΙΟ 20 ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΖΟΚΕΡ

Με περισσότερους από 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ στο πεδίο των 20 αριθμών (διατηρώντας επιλογή 5 αριθμών από 45) αυξάνετε τις στήλες σας στο παιχνίδι.

Παράδειγμα: Με 10 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ δημιουργούνται 10 στήλες με κόστος 5,00€ (10 στήλες Χ 0,50€).

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 2 5 10 20
ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΗΛΩΝ 2 5 10 20

➜ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Επιλέγοντας περισσότερους από 5 αριθμούς στο πεδίο των 45 αριθμών και ταυτόχρονα περισσότερους από 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ στο πεδίο των 20 αριθμών πολλαπλασιάζετε τις στήλες με τις οποίες συμμετέχετε στο παιχνίδι.

Παράδειγμα: Με 6 αριθμούς (από 45) και 10 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ δημιουργούνται 60 στήλες με κόστος 30,00€ (60 στήλες Χ 0,50€).

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιλεγμένοι Αριθμοί Πλήθος Στηλών Επιλεγμένοι Αριθμοί που Συμφωνούν με τη Νικήτρια Στήλη
(Με επιλογή ενός αριθμού ΤΖΟΚΕΡ απο το πεδίο των 20 αριθμών)
5 από 5 4 από 5 3 από 5 2 από 5 1 από 5
Σωστές Προβλέψεις (Σ.Π.) Σ.Π. Σ.Π. Σ.Π. Σ.Π.
5 4 3 2 1 4 3 2 1 3 2 1 2 1 1
5 1 1 - - - - 1 - - - 1 - - 1 - 1
6 6 1 5 - - - 2 4 - - 3 3 - 4 2 5
7 21 1 10 10 - - 3 12 6 - 6 12 3 10 10 15
8 56 1 15 30 10 - 4 24 24 4 10 30 15 20 30 35
9 126 1 20 60 40 5 5 40 60 20 15 60 45 35 70 70
10 252 1 25 100 100 25 6 60 120 60 21 105 105 56 140 126
11 462 1 30 150 200 75 7 84 210 140 28 168 210 84 252 210
12 792 1 35 210 350 175 8 112 336 280 36 252 378 120 420 330
13 1.287 1 40 280 560 350 9 144 504 504 45 360 630 165 660 495
13 1.287 1 40 280 560 350 9 144 504 504 45 360 630 165 660 495
14 2.002 1 45 360 840 630 10 180 720 840 55 495 990 220 990 715
15 3.003 1 50 450 1.200 1.050 11 220 990 1.320 66 660 1.485 286 1.430 1.001
16 4.368 1 55 550 1.650 1.650 12 264 1.320 1.980 78 858 2.145 364 2.002 1.365
17 6.188 1 60 660 2.200 2.475 13 312 1.716 2.860 91 1.092 3.003 455 2.730 1.820
18 8.568 1 65 780 2.860 3.575 14 364 2.184 4.004 105 1.365 4.095 560 3.640 2.380
19 11.628 1 70 910 3.640 5.005 15 420 2.730 5.460 120 1.680 5.460 680 4.760 3.060
20 15.504 1 75 1.050 4.550 6.825 16 480 3.360 7.280 136 2.040 7.140 816 6.120 3.876

Αν προβλεφθεί σωστά o αριθμός ΤΖΟΚΕΡ τότε όλες οι επιτυχίες που αναγράφονται στις στήλες του παραπάνω πίνακα, εντάσσονται στις κατηγορίες 5+1, 4+1, 3+1, 2+1, ή 1+1. Οι επιτυχίες του παραπάνω πίνακα που δίνονται στις στήλες με τις Σωστές Προβλέψεις 2 και 1 έχουν σημασία μόνο αν έχει προβλεφθεί σωστά ο αριθμός ΤΖΟΚΕΡ.

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Υπάρχουν 10 τυποποιημένα συστήματα, τα οποία προσφέρουν τη δυνατότητα να συμμετέχετε με λιγότερες στήλες και κόστος απ’ ότι θα συμμετείχατε αντίστοιχα με πλήρες σύστημα, επιλέγοντας το ίδιο πλήθος αριθμών. Παίζονται επιλέγοντας τον αντίστοιχο κωδικό συστήματος στο πεδίο «ΚΩΔΙΚΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ».

Κωδικός Συστήματος Επιλεγμένοι Αριθμοί Πλήθος Στηλών Ποσοστό 1η Κατ. Εγγύηση 2ης Κατ. Πλήρης Ανάπτυξη
45 7 5 23,81% 2-3 21
35 8 6 10,71% 1-4 56
34 9 9 7,14% 1-3 126
25 9 30 23,81% 5-7 126
24 10 14 5,56% 1-3 252
23 10 51 20,24% 5-7 252
15 11 22 4,76% 1-2 462
14 12 38 4,80% 1-5 792
13 13 54 4,20% 1-5 1287
12 15 118 3,93% 1-6 3003

Ο παραπάνω πίνακας έχει τις εξής πληροφορίες:

 • Κωδικός συστήματος: Είναι ο κωδικός του συστήματος που έχετε επιλέξατε και πρέπει να σημειώσετε στην αντίστοιχη περιοχή.
 • Επιλεγμένοι αριθμοί: Το πλήθος των αριθμών που πρέπει να επιλέξετε στην αντίστοιχη περιοχή.
 • Πλήθος στηλών: Το πλήθος των στηλών (5άρια) που δημιουργεί το σύστημα για την κλήρωση
 • Ποσοστό 1ης κατηγορίας: Είναι η πιθανότητα να έχετε «πιάσει» το 5άρι, εφόσον οι 5 νικητήριοι αριθμοί είναι μέσα σε αυτούς που έχετε επιλέξει παίζοντας το συγκεκριμένο σύστημα.
 • Εγγύηση 2ης κατηγορίας: Ο αριθμός αυτός δείχνει πόσα 4άρια έχετε πιάσει σίγουρα, εφόσον οι 5 νικητήριοι αριθμοί είναι μέσα σε αυτούς που έχετε επιλέξει παίζοντας το συγκεκριμένο σύστημα και εφόσον δεν έχετε επιτυχία στην κατηγορία 5άρια.
 • Στήλες Πλήρους Ανάπτυξης: Το πλήθος των στηλών που θα δημιουργούνταν σε περίπτωση που επιλέγατε να παίξετε το αντίστοιχο σύστημα πλήρους ανάπτυξης.

Τα τυποποιημένα αφορούν μόνο την περιοχή 5 από 45, δηλαδή δημιουργούν πεντάδες οι οποίες στο τέλος συνδυάζονται με τους αριθμούς Τζόκερ που έχετε επιλέξει από το πεδίο των 20 αριθμών. Έτσι, η 1η κατηγορία, της οποίας το ποσοστό πιθανότητας επιτυχίας αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα, είναι το 5 και η δεύτερη το 4. Εφόσον έχει προβλεφθεί ο κληρωθέντας αριθμός Τζόκερ το 5 γίνεται 5+1 και το 4 γίνεται 4+1 κ.ο.κ.

ΠΩΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Η μείωση των στηλών γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο από το σύστημα καταχώρησης δελτίων. Το σύστημα αφαιρεί στήλες χρησιμοποιώντας τους λεγόμενους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών» που είναι προκαθορισμένοι και ισχύουν πάντα.

Για την εύρεση των στηλών που συμμετέχουν στην κλήρωση χρησιμοποιούμε τους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών». Μπορείτε κι εσείς να χρησιμοποιείτε τους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών» για να εντοπίζετε μόνοι σας ποιοι είναι οι συνδυασμοί 5 αριθμών που αντιστοιχούν στο τυποποιημένο σύστημα που έχετε επιλέξει και οι οποίοι συμμετέχουν στην κλήρωση.

Παράδειγμα: Έστω ότι αποφασίζετε να παίξετε το τυποποιημένο σύστημα 45. Επιλέγετε, λοιπόν τους εξής 7 αριθμούς από το πεδίο των 45 αριθμών: 4 – 10 – 22 – 25 – 32 – 38 – 44.

Για να βρείτε τις πεντάδες με τις οποίες συμμετέχετε στην κλήρωση, τοποθετήστε τους 7 αριθμούς σας κατά αύξουσα σειρά στις θέσεις του πίνακα και δείτε ποιες είναι οι στήλες που προκύπτουν. Δείτε την εφαρμογή του παραδείγματος στον πίνακα που ακολουθεί.

Για παράδειγμα η 1η στήλη αποτελείται από τους αριθμούς: 4 10 22 25 32

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 45
Επιλέγετε 7 αριθμούς
Δημιουργούνται 5 στήλες
Επιλεγμένοι Αριθμοί Θέσεις επιλέγμένων αριθμών Στήλες
1 2 3 4 5
4 x x x x  
10 x x x x  
22 x x x   x
25 x x x   x
32 x     x x
38   x   x x
44     x x x

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ / ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

Mπορείτε να συμμετέχετε έως και σε 100 συνεχόμενες κληρώσεις, σημειώνοντας το αντίστοιχο πεδίο.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΥΧΑΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

Το πεδίο ‘Τυχαία Επιλογή' προσφέρεται σε κάθε περιοχή συμπλήρωσης:

Α. Επιλέγοντας ‘Τυχαία Επιλογή' χωρίς να επιλέξεις αριθμούς, το Σύστημα θα δημιουργήσει μια απλή στήλη με τυχαία επιλογή 5 αριθμών από τους 45 και 1 αριθμού από τους 20.

Β. Επιλέγοντας ‘Τυχαία Επιλογή', έναν κωδικό Τυποποιημένου Συστήματος (π.χ. το 12) και έναν αριθμό (π.χ. το 1) στο πεδίο των 20 αριθμών, το Σύστημα θα δημιουργήσει ένα σύστημα με τυχαία επιλογή 15 αριθμών 1-45 και έναν (1) τυχαίο αριθμό ΤΖΟΚΕΡ 1-20 (σύνολο στηλών δελτίου 118). Επισημαίνεται ότι ο επιλεγμένος αριθμός από την περιοχή (1 - 20) δηλώνει πλήθος επιθυμητών αριθμών ΤΖΟΚΕΡ και όχι συγκεκριμένο αριθμό.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΕΛΤΙΟΥ

Μπορείτε να ξαναπαίξετε, εύκολα και γρήγορα, οποιοδήποτε από τα δελτία που έχετε καταθέσει στο παρελθόν.

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ενότητα «Ιστορικό» και επιλέξτε «Δελτία Τζόκερ» για να δείτε τα προηγούμενά σας δελτία. Εντοπίστε το δελτίο που θέλετε να ξαναπαίξετε και πατήστε στην επιλογή «Επανάληψη δελτίου» για να κάνετε άμεσα κατάθεση, διατηρώντας όλες τις επιλογές του αρχικού δελτίου.

Νομικό πλαίσιο

Δείτε τον Κανονισμό Τζόκερ εδώ

Δείτε το Γενικό Κανονισμό εδώ

Δείτε τον Οδηγό Παιγνίου εδώ