ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21:30

ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

00 : 00 : 00 : 00
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21:30

Καλώς ήρθες στο Tzoker.gr

Εδώ μπορείς να μάθεις τα πάντα για το αγαπημένο σου παιχνίδι online! Χρησιμοποίησε τα παρακάτω κουμπιά περιήγησης για να βρεις ό,τι ψάχνεις:

Πώς παίζω

 • Κάνεις ΣΥΝΔΕΣΗ στο λογαριασμό σου, χρησιμοποιώντας το username & password που επέλεξες κατά την εγγραφή σου.

  Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι τον κωδικό σου πάτα «Ξέχασα τον κωδικό μου» (Δεν έχεις λογαριασμό? Εγγραφή εδώ)

 • Επιλέγεις τουλάχιστον 5 αριθμούς (1 έως 45) και τουλάχιστον 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ (1 έως 20) ή κάνεις κλικ στο «Τυχαία Επιλογή» και το σύστημα επιλέγει τυχαίους αριθμούς.

 • Έχεις τη δυνατότητα να συμπληρώσεις μέχρι 6 περιοχές (Α-ΣΤ).

 • Επιλέγεις τον αριθμό συνεχόμενων κληρώσεων που θέλεις να συμμετέχει το δελτίο σου (1 έως 100).

 • Πατώντας «ΚΑΤΑΘΕΣΗ» θα δεις μία σύνοψη των επιλογών σου και μπορείς να κάνεις αλλαγές στο δελτίο σου.


 • Πατώντας ξανά «ΚΑΤΑΘΕΣΗ» το δελτίο σου καταχωρείται με επιτυχία.

Σημείωση: Για να καταχωρηθεί επιτυχώς το δελτίο σου, πρέπει να έχεις επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό σου. Εδώ μαθαίνεις πώς κάνεις κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό σου.

Εγγραφή

Μπορείς να δημιουργήσεις τον λογαριασμό σου με 4 απλά βήματα

 • Συμπλήρωση Φόρμας Εγγραφής

  Επιλέγεις ΕΓΓΡΑΦΗ στην αρχική σελίδα του Tzoker.gr ή του ΤΖΟΚΕΡ APP και συμπληρώνεις όλα τα υποχρεωτικά πεδία καθώς και τις προτιμήσεις επικοινωνίας σου.

  Τα στοιχεία που ζητούνται στη Φόρμα Εγγραφής προβλέπονται από το Κανονιστικό Πλαίσιο (Όρους &Προϋποθέσεις)

 • Επιβεβαίωση του email σου

  Πατώντας Δημιουργία Λογαριασμού στο τέλος της Φόρμας Εγγραφής, λαμβάνεις email στη διεύθυνση που δήλωσες κατά την εγγραφή σου. Επιλέγεις το κουμπί ΤΖΟΚΕΡ για να επιβεβαιώσεις το email σου και να ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου. 

  (Μην ξεχάσεις να κοιτάξεις και στο φάκελο Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας / Junk)

 • Σύνδεση στο αγαπημένο σου παιχνίδι

  Ο λογαριασμός σου έχει δημιουργηθεί! Κάνεις ΣΥΝΔΕΣΗ στον λογαριασμό σου με το username & password που επέλεξες κατά την εγγραφή και ξεκινάς το παιχνίδι!

 • ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!

  Από τη στιγμή που ολοκληρώσεις την εγγραφή σου, έχεις 30 ημέρες στη διάθεσή σου για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού σου (Αναλυτικά τα βήματα εδώ)

Ταυτοποίηση

Μπορείς εύκολα να ταυτοποιήσεις τον Ηλεκτρονικό Λογαριασμό σου με τον εξής τρόπο:

Για να μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου παιχνίδι και να παραμείνει ενεργός ο λογαριασμός σου είναι απαραίτητη η ταυτοποίησή εντός 30 ημερών από την εγγραφή. Μετά το διάστημα αυτό, ο λογαριασμός σου τίθεται προσωρινά σε φραγή για ακόμη 30 ημέρες, για την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης. Εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο λογαριασμός κλείνει οριστικά. Σε διαβεβαιώνουμε ότι τα στοιχεία σου θα παραμείνουν ασφαλή, καθώς η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί κύρια προτεραιότητά μας.

 • Online ταυτοποίηση

  Κάνεις ΣΥΝΔΕΣΗ στον λογαριασμό σου, εφόσον έχεις ολοκληρώσει την εγγραφή και έχεις επιβεβαιώσει το email σου.

 • Μπαίνεις στην ενότητα «Λογαριασμός» και επιλέγεις «Ταυτοποίησε τον λογαριασμό σου»

 • Ανεβάζεις φωτογραφία των δυο όψεων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου, πατώντας «Επισύναψη» στο αντίστοιχο πεδίο.

 • Επιλέγεις το Επιπρόσθετο Έγγραφο ταυτοποίησης που επιθυμείς από τη σχετική λίστα:

  • Πληκτρολογείς το ΙΒΑΝ του τραπεζικού σου λογαριασμού στο πεδίο «Εισαγωγή IBAN» και κάνεις κλικ στο «Αποθήκευση IBAN».

  • Ανεβάζεις φωτογραφία της μπροστινής όψης ενός λογαριασμού ΔΕΚΟ (π.χ. ΔΕΗ, κινητή τηλεφωνία), ο οποίος έχει εκδοθεί τους 6 τελευταίους μήνες και στον οποίον αναφέρονται το ονοματεπώνυμό σου και η δηλωθείσα διεύθυνση ή το τηλέφωνό σου. Στη συνέχεια, κάνεις κλικ στο «Επισύναψη» στο αντίστοιχο πεδίο.

  • Ανεβάζεις φωτογραφία της επικυρωμένης Υπεύθυνης Δήλωσης που θα βρεις εδώ κάνοντας κλικ στο «Επισύναψη» στο αντίστοιχο πεδίο. Εναλλακτικά, μπορείς να τη συμπληρώσεις ηλεκτρονικά μέσω gov.gr εδώ (δεν χρειάζεται θεώρηση) και στη συνέχεια να την ανεβάσεις στον λογαριασμό σου.

Κατάθεση χρημάτων

Για να προσθέσεις χρήματα στο λογαριασμό σου, πηγαίνεις στην ενότητα Λογαριασμός > Κατάθεση και επιλέγεις μία από τις παρακάτω διαθέσιμες μεθόδους συναλλαγής:

Χρεωστική (debit), πιστωτική (credit) ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα

1. Επιλέγεις το ποσό που θες να καταθέσεις από τα προεπιλεγμένα, ή πληκτρολογώντας το επιθυμητό ποσό στο αντίστοιχο πεδίο

2. Αν δεν έχεις ήδη καταχωρημένα κάρτα, ή αν θες να καταχωρήσεις μία νέα, επιλέγεις το πλήκτρο «Κατάθεση με προσθήκη νέας κάρτας». Σημείωση: Μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι 3 κάρτες. Σε περίπτωση που θες να αφαιρέσεις κάποια από τις ήδη καταχωρημένες σου, πατάς το εικονίδιο μέσα στην απεικόνιση της αντίστοιχης κάρτας.

3. Αν έχεις ήδη καταχωρημένη κάρτα, επιλέγεις αυτή που επιθυμείς από τη σχετική απεικόνιση και επιλέγεις «Επόμενο»

4. Συμπληρώνεις τα στοιχεία της κάρτας που θα σου ζητηθούν και πατάς «Πληρωμή». Το αίτημα κατάθεσης χρημάτων θα επεξεργαστεί άμεσα και θα λάβεις σχετική ειδοποίηση όταν ολοκληρωθεί. Προσοχή: η κάρτα πρέπει να είναι στο όνομά που έχει δηλωθεί κατά την εγγραφή σου και αντιστοιχεί στον ηλεκτρονικό σου λογαριασμό, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η συναλλαγή.

Σημείωση: δε χρειάζεται να πραγματοποιήσεις ταυτοποίηση της κάρτας σου για να ολοκληρωθεί η κατάθεση χρημάτων σου. Ταυτοποίηση της κάρτας θα σου ζητηθεί μόνο στην περίπτωση ανάληψης μέσω κάρτας, την πρώτη φορά. Σε περίπτωση που έχεις κάνει κατάθεση με κάρτα εκτός Visa ή Mastercard, η κάρτα αυτή δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάληψη.

Ελάχιστο ποσό κατάθεσης : 5€
Μέγιστο ποσό ανά συναλλαγή : 4.999€

Skrill

1. Επιλέγεις το ποσό που θες να καταθέσεις από τα προεπιλεγμένα, ή πληκτρολογώντας το επιθυμητό ποσό στο αντίστοιχο πεδίο

2. Συμπληρώνεις το email του Skrill λογαριασμού σου και πατάς

3. Πατάς το πλήκτρο «Επόμενο». Θα ανακατευθυνθείς στη σελίδα του Skrill λογαριασμού σου για να ολοκληρώσεις την πληρωμή

Ελάχιστο ποσό κατάθεσης : 5€

Paysafe

1. Επιλέγεις το ποσό που θες να καταθέσεις από τα προεπιλεγμένα, ή πληκτρολογώντας το επιθυμητό ποσό στο αντίστοιχο πεδίο

2. Πατάς το πλήκτρο «Επόμενο». Θα ανακατευθυνθείς στη σελίδα του Paysafe λογαριασμού σου για να ολοκληρώσεις την πληρωμή

Ελάχιστο ποσό κατάθεσης : 10€

Καταστήματα ΟΠΑΠ

Μπορείς να καταθέσεις το ποσό που επιθυμείς σε μετρητά με την ταυτότητα σου και την χρήση του barcode ή του 20ψήφιου κωδικού πληρωμής, που θα βρεις στους τρόπους κατάθεσης, στην ενότητα «OPAPSTORES», σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα ΟΠΑΠ με υπηρεσίες Τora. 

Ελάχιστο ποσό κατάθεσης : 2€

Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείς να πραγματοποιήσεις τραπεζική κατάθεση και απευθείας χρέωση του λογαριασμού σου μέσω της τράπεζάς σου (Web Banking, Phone Banking, Τραπεζικά καταστήματα), χρησιμοποιώντας τον 20-ψήφιο Κωδικό Πληρωμής που αναγράφεται στην ενότητα Λογαριασμός > Κατάθεση & Ανάληψη >  επιλέγοντας την καρτέλα «BANK» (Τραπεζική Πληρωμή).

Ελάχιστο ποσό κατάθεσης : Δεν υπάρχει
Μέγιστο ποσό ανά συναλλαγή : 4.999€

PayPal

Επιλέγεις το ποσό που θες να καταθέσεις από τα προεπιλεγμένα, ή πληκτρολογώντας το επιθυμητό ποσό στο αντίστοιχο πεδίο

Πραγματοποιείς σύνδεση με τους PayPal κωδικούς σου στο περιβάλλον της PayPal για να ολοκληρώσεις την συναλλαγή σου.

Ελάχιστο ποσό κατάθεσης : 5€

Άμεση Κατάθεση δελτίου με ταυτόχρονη κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό μέσω Κάρτας

Κάθε φορά που προσπαθείς να καταθέσεις το δελτίο σου αλλά το υπόλοιπό του λογαριασμού σου δεν επαρκεί, τότε σου δίνεται η δυνατότητα με τη χρήση της κάρτας σου, να φορτώσεις χρήματα στο λογαριασμό σου και ταυτόχρονα να καταθέσεις το δελτίο σου.

Αναλυτικά: Έχοντας συμπληρώσει το δελτίο σου και πατώντας το κουμπί "ΚΑΤΑΘΕΣΗ" στην επιβεβαίωση δελτίου θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα, το οποίο θα σε ενημερώνει για το ποσό το οποίο υπολείπεται και το οποίο θα πρέπει να προστεθεί στο λογαριασμό σου προκειμένου να κατατεθεί το δελτίο. Πατώντας «ΕΠΟΜΕΝΟ» θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου, με προ-συμπληρωμένο το απαιτούμενο ποσό. Σε περίπτωση που έχεις ήδη κάποια καταχωρημένη κάρτα στο λογαριασμό σου, θα σου ζητηθεί μόνο το CVV ( 3ψήφιος κωδικός ασφαλείας) της κάρτας. Πατώντας "Πληρωμή" το υπόλοιπό σου ανανεώνεται και το δελτίο κατατίθεται αυτόματα.

Σημειώνεται ότι το ελάχιστο ποσό κατάθεσης χρημάτων στο λογαριασμό είναι τα 5€. Σε περίπτωση που απαιτούνται λιγότερα χρήματα για την κατάθεση του δελτίου σου για (παράδειγμα 2€), τότε το υπολειπόμενο ποσό (στο παράδειγμα μας 3€) θα προστεθεί στο λογαριασμό σου. 

Σε περίπτωση που επιθυμείς να αλλάξεις μέθοδο πληρωμής ή το ποσό προς κατάθεση, μπορείς να κλείσεις το παράθυρο πατώντας το “X” και να προβείς στην κατηγορία «ΚΑΤΑΘΕΣΗ» στο λογαριασμό σου.

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο το δελτίο σου δεν κατατεθεί, τότε ακέραιο το ποσό της κατάθεσης (στο παράδειγμά μας 5€), θα προστεθεί στο λογαριασμό σου.

Μόνο στο Tzoker Online

Στο tzoker.gr θα βρεις τα παρακάτω αποκλειστικά προνόμια που θα κάνουν το παιχνίδι σου πιο εύκολο και γρήγορο:

ΝΕΟ
ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ

Για να μη χάνεις καμία κλήρωση ήρθαν τα Πακέτα Συνεχόμενων Κληρώσεων!

 • Μηνιαίο πακέτο
  Το πακέτο σου δίνει την δυνατότητα να καταθέτεις τα δελτία σου για το χρονικό διάστημα που επιθυμείς.Το δελτίο αυτό θα κατατίθεται και θα χρεώνεται αυτόματα και μεμονωμένα σε κάθε κλήρωση.
 • Jackpot πακέτο
  Το πακέτο σου δίνει την δυνατότητα να καταθέτεις το δελτίο σου από ένα συγκεκριμένο ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ και πάνω.Το δελτίο αυτό θα κατατίθεται και θα χρεώνεται αυτόματα και μεμονωμένα σε κάθε κλήρωση.
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΕΛΤΙΟΥ

Εύκολα και γρήγορα! 
Βρίσκεις το δελτίο σου στην ενότητα Λογαριασμός>Ιστορικό>Δελτία Τζόκερ και απλά επιλέγεις ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΕΛΤΙΟΥ. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΜΕ EMAIL

Μπορείς να λαμβάνεις το δελτίο σου στο προσωπικό σου email με δυο τρόπους: 

1. Μετά την επιτυχή κατάθεση δελτίου, επιλέγεις Αποστολή με Email στο μήνυμα επιτυχούς κατάθεσης που θα σου εμφανιστεί 
2. Μέσα από το Ιστορικό σου, στην ενότητα Λογαριασμός>Ιστορικό>Δελτία Τζόκερ, επιλέγεις το εικονίδιο με το φακελάκι στο αντίστοιχο δελτίο που θες να λάβεις στο inbox σου

Περισσότερα για το παιχνίδι

Το ΤΖΟΚΕΡ είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι τύχης που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψεις σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.

Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22.00 το βράδυ. Οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό μέσα από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ

Συμμετοχές στο ΤΖΟΚΕΡ μπορείς να καταχωρείς καθημερινά online, εκτός από τις μέρες των κληρώσεων (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή), κατά τις οποίες η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 21:30 το βράδυ (μετά τις 22:15 μπορείς να ξαναπαίξεις για την επόμενη κλήρωση).

Το ΤΖΟΚΕΡ σας προσφέρει 8 τρόπους να κερδίσετε, ανάλογα με το πόσοι αριθμοί από αυτούς που κληρώθηκαν, συμφωνούν με τους 5+1 αριθμούς που επιλέξατε:

Κατηγορία Κερδών
Σωστές Προβλέψεις (5+1) (5) (4+1) (4) (3+1) (3) (2+1) (1+1)
Κέρδος ανα Επιτυχία * * €2.500,00 €50,00 €50,00 €2,00 €2,00 €1,50

* Τα κέρδη στις κατηγορίες “5+1” και “5” εξαρτώνται από τις στήλες που συγκεντρώθηκαν, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι προκαθορισμένα. Όταν δεν υπάρχουν νικητές σε οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες κατηγορίες επιτυχιών, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (ΤΖΑΚ ΠΟΤ).

Αφορά στην επιλογή 5 αριθμών στο πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμού ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.

Το κόστος της απλής στήλης είναι 0,50€.

Το ΤΖΟΚΕΡ προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο παιχνίδι με Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης.

Τα Πλήρη Συστήματα παίζονται επιλέγοντας περισσότερους από 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο των 45 αριθμών ή/και περισσότερους από 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.

Ακολουθούν εξηγήσεις και παραδείγματα ανά περίπτωση.

➜ ΠΕΔΙΟ 45 ΑΡΙΘΜΩΝ

Με περισσότερους από 5 αριθμούς στο πεδίο των 45 αριθμών (διατηρώντας επιλογή 1 αριθμού ΤΖΟΚΕΡ) αυξάνετε τις στήλες σας στο παιχνίδι.
Παράδειγμα: Με 7 αριθμούς δημιουργούνται 21 στήλες με κόστος 10,50 € (21 στήλες χ 0,50 €).

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 6 7 8 9 10
ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΗΛΩΝ 6 21 56 126 252

➜ ΠΕΔΙΟ 20 ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΖΟΚΕΡ

Με περισσότερους από 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ στο πεδίο των 20 αριθμών (διατηρώντας επιλογή 5 αριθμών από 45) αυξάνετε τις στήλες σας στο παιχνίδι.

Παράδειγμα: Με 10 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ δημιουργούνται 10 στήλες με κόστος 5,00€ (10 στήλες Χ 0,50€).

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 2 5 10 20
ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΗΛΩΝ 2 5 10 20

➜ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Επιλέγοντας περισσότερους από 5 αριθμούς στο πεδίο των 45 αριθμών και ταυτόχρονα περισσότερους από 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ στο πεδίο των 20 αριθμών πολλαπλασιάζετε τις στήλες με τις οποίες συμμετέχετε στο παιχνίδι.

Παράδειγμα: Με 6 αριθμούς (από 45) και 10 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ δημιουργούνται 60 στήλες με κόστος 30,00€ (60 στήλες Χ 0,50€).

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Επιλεγμένοι Αριθμοί Πλήθος Στηλών Επιλεγμένοι Αριθμοί που Συμφωνούν με τη Νικήτρια Στήλη
(Με επιλογή ενός αριθμού ΤΖΟΚΕΡ απο το πεδίο των 20 αριθμών)
5 από 5 4 από 5 3 από 5 2 από 5 1 από 5
Σωστές Προβλέψεις (Σ.Π.) Σ.Π. Σ.Π. Σ.Π. Σ.Π.
5 4 3 2 1 4 3 2 1 3 2 1 2 1 1
5 1 1 - - - - 1 - - - 1 - - 1 - 1
6 6 1 5 - - - 2 4 - - 3 3 - 4 2 5
7 21 1 10 10 - - 3 12 6 - 6 12 3 10 10 15
8 56 1 15 30 10 - 4 24 24 4 10 30 15 20 30 35
9 126 1 20 60 40 5 5 40 60 20 15 60 45 35 70 70
10 252 1 25 100 100 25 6 60 120 60 21 105 105 56 140 126
11 462 1 30 150 200 75 7 84 210 140 28 168 210 84 252 210
12 792 1 35 210 350 175 8 112 336 280 36 252 378 120 420 330
13 1.287 1 40 280 560 350 9 144 504 504 45 360 630 165 660 495
13 1.287 1 40 280 560 350 9 144 504 504 45 360 630 165 660 495
14 2.002 1 45 360 840 630 10 180 720 840 55 495 990 220 990 715
15 3.003 1 50 450 1.200 1.050 11 220 990 1.320 66 660 1.485 286 1.430 1.001
16 4.368 1 55 550 1.650 1.650 12 264 1.320 1.980 78 858 2.145 364 2.002 1.365
17 6.188 1 60 660 2.200 2.475 13 312 1.716 2.860 91 1.092 3.003 455 2.730 1.820
18 8.568 1 65 780 2.860 3.575 14 364 2.184 4.004 105 1.365 4.095 560 3.640 2.380
19 11.628 1 70 910 3.640 5.005 15 420 2.730 5.460 120 1.680 5.460 680 4.760 3.060
20 15.504 1 75 1.050 4.550 6.825 16 480 3.360 7.280 136 2.040 7.140 816 6.120 3.876

Αν προβλεφθεί σωστά o αριθμός ΤΖΟΚΕΡ τότε όλες οι επιτυχίες που αναγράφονται στις στήλες του παραπάνω πίνακα, εντάσσονται στις κατηγορίες 5+1, 4+1, 3+1, 2+1, ή 1+1. Οι επιτυχίες του παραπάνω πίνακα που δίνονται στις στήλες με τις Σωστές Προβλέψεις 2 και 1 έχουν σημασία μόνο αν έχει προβλεφθεί σωστά ο αριθμός ΤΖΟΚΕΡ.

Υπάρχουν 10 τυποποιημένα συστήματα, τα οποία προσφέρουν τη δυνατότητα να συμμετέχετε με λιγότερες στήλες και κόστος απ’ ότι θα συμμετείχατε αντίστοιχα με πλήρες σύστημα, επιλέγοντας το ίδιο πλήθος αριθμών. Παίζονται επιλέγοντας τον αντίστοιχο κωδικό συστήματος στο πεδίο «ΚΩΔΙΚΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ».

Κωδικός Συστήματος Επιλεγμένοι Αριθμοί Πλήθος Στηλών Ποσοστό 1η Κατ. Εγγύηση 2ης Κατ. Πλήρης Ανάπτυξη
45 7 5 23,81% 2-3 21
35 8 6 10,71% 1-4 56
34 9 9 7,14% 1-3 126
25 9 30 23,81% 5-7 126
24 10 14 5,56% 1-3 252
23 10 51 20,24% 5-7 252
15 11 22 4,76% 1-2 462
14 12 38 4,80% 1-5 792
13 13 54 4,20% 1-5 1287
12 15 118 3,93% 1-6 3003

Ο παραπάνω πίνακας έχει τις εξής πληροφορίες:

 • Κωδικός συστήματος: Είναι ο κωδικός του συστήματος που έχετε επιλέξατε και πρέπει να σημειώσετε στην αντίστοιχη περιοχή.
 • Επιλεγμένοι αριθμοί: Το πλήθος των αριθμών που πρέπει να επιλέξετε στην αντίστοιχη περιοχή.
 • Πλήθος στηλών: Το πλήθος των στηλών (5άρια) που δημιουργεί το σύστημα για την κλήρωση
 • Ποσοστό 1ης κατηγορίας: Είναι η πιθανότητα να έχετε «πιάσει» το 5άρι, εφόσον οι 5 νικητήριοι αριθμοί είναι μέσα σε αυτούς που έχετε επιλέξει παίζοντας το συγκεκριμένο σύστημα.
 • Εγγύηση 2ης κατηγορίας: Ο αριθμός αυτός δείχνει πόσα 4άρια έχετε πιάσει σίγουρα, εφόσον οι 5 νικητήριοι αριθμοί είναι μέσα σε αυτούς που έχετε επιλέξει παίζοντας το συγκεκριμένο σύστημα και εφόσον δεν έχετε επιτυχία στην κατηγορία 5άρια.
 • Στήλες Πλήρους Ανάπτυξης: Το πλήθος των στηλών που θα δημιουργούνταν σε περίπτωση που επιλέγατε να παίξετε το αντίστοιχο σύστημα πλήρους ανάπτυξης.

Τα τυποποιημένα αφορούν μόνο την περιοχή 5 από 45, δηλαδή δημιουργούν πεντάδες οι οποίες στο τέλος συνδυάζονται με τους αριθμούς Τζόκερ που έχετε επιλέξει από το πεδίο των 20 αριθμών. Έτσι, η 1η κατηγορία, της οποίας το ποσοστό πιθανότητας επιτυχίας αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα, είναι το 5 και η δεύτερη το 4. Εφόσον έχει προβλεφθεί ο κληρωθέντας αριθμός Τζόκερ το 5 γίνεται 5+1 και το 4 γίνεται 4+1 κ.ο.κ.

ΠΩΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Η μείωση των στηλών γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο από το σύστημα καταχώρησης δελτίων. Το σύστημα αφαιρεί στήλες χρησιμοποιώντας τους λεγόμενους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών» που είναι προκαθορισμένοι και ισχύουν πάντα.

Για την εύρεση των στηλών που συμμετέχουν στην κλήρωση χρησιμοποιούμε τους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών». Μπορείτε κι εσείς να χρησιμοποιείτε τους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών» για να εντοπίζετε μόνοι σας ποιοι είναι οι συνδυασμοί 5 αριθμών που αντιστοιχούν στο τυποποιημένο σύστημα που έχετε επιλέξει και οι οποίοι συμμετέχουν στην κλήρωση.

Παράδειγμα: Έστω ότι αποφασίζετε να παίξετε το τυποποιημένο σύστημα 45. Επιλέγετε, λοιπόν τους εξής 7 αριθμούς από το πεδίο των 45 αριθμών: 4 – 10 – 22 – 25 – 32 – 38 – 44.

Για να βρείτε τις πεντάδες με τις οποίες συμμετέχετε στην κλήρωση, τοποθετήστε τους 7 αριθμούς σας κατά αύξουσα σειρά στις θέσεις του πίνακα και δείτε ποιες είναι οι στήλες που προκύπτουν. Δείτε την εφαρμογή του παραδείγματος στον πίνακα που ακολουθεί.

Για παράδειγμα η 1η στήλη αποτελείται από τους αριθμούς: 4 10 22 25 32

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 45
Επιλέγετε 7 αριθμούς
Δημιουργούνται 5 στήλες
Επιλεγμένοι Αριθμοί Θέσεις επιλέγμένων αριθμών Στήλες
1 2 3 4 5
4 x x x x  
10 x x x x  
22 x x x   x
25 x x x   x
32 x     x x
38   x   x x
44     x x x

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ / ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΑΚΕΤΑ

Τι είναι;

Αυτός ο τύπος πακέτου ενεργοποιείται για το χρονικό διάστημα που θα επιλέξεις, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις από την αρχή το συνολικό του κόστος. Στην απλούστερη μορφή του π.χ. μπορείς να δημιουργήσεις ένα πακέτο κληρώσεων για 1 μήνα.

Πώς παίζω;

Το πρώτο δελτίο που καταθέτεις συμμετέχει πάντα στην τρέχουσα κλήρωση και ταυτόχρονα εφόσον επιλέξεις κάποιο μηνιαίο πακέτο, δημιουργεί το αντίστοιχο πακέτο κληρώσεων, για το χρονικό διάστημα της επιλογής σου.

Από την επόμενη κλήρωση, το δελτίο αυτό θα κατατίθεται και θα χρεώνεται αυτόματα και μεμονωμένα σε κάθε κλήρωση που θα ολοκληρώνεται εντός του επιλεγμένου διαστήματος, εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό σου.
 

Ποιά είναι η διάρκειά του;

Μπορείς να επιλέξεις η συνολική διάρκεια μηνιαίου πακέτου να είναι 1,2, 3, 6, 12 ή 24 μήνες. Κάθε μηνιαίο πακέτο έχει μια συγκριμένη ημερομηνία λήξης, ωστόσο το δελτίο σου θα παιχτεί σε όσες κληρώσεις πραγματοποιηθούν μέσα στη διάρκεια του πακέτου σου. Δηλαδή εάν κατά την ημερομηνία λήξης δεν υπάρχει κλήρωση, δεν θα παιχτεί δελτίο σε επόμενη κλήρωση. Το πακέτο λήγει στις 23:59:59 της ημέρας λήξης του πακέτου.
 

Παραδείγματα:

Δημιουργείς ένα μηνιαίο πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων στις 17/06. Το πακέτο αυτό θα λήξει στις 17/07.

Δημιουργείς ένα πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων 3 μηνών στις 30/11. Το πακέτο αυτό θα λήξει στις 28/02 (ή 29/02).

Μόλις παρέλθει το χρονικό διάστημα που έχεις επιλέξει, το πακέτο σου αλλάζει κατάσταση σε «Ολοκληρώθηκε»

Μπορείς ακόμη να βρεις όλες τις λεπτομέρειες (ημερομηνία λήξης, κατάσταση, συμμετοχές κλπ.) για τα Μηνιαία Πακέτα σου στην ενότητα Λογαριασμός > Πακέτα Κληρώσεων > Μηνιαία.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΖΑΚΠΟΤ

Τι είναι;

Σε αυτήν την κατηγορία πακέτου έχεις τη δυνατότητα να καθορίσεις ένα συγκεκριμένο ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ, για το οποίο θα κατατίθεται το δελτίο που ανήκει στο πακέτο αυτό, εφόσον το ποσό του ΤΖΑΚΠΟΤ της εκάστοτε κλήρωσης είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το επιλεγμένο ποσό. Για παράδειγμα, δημιουργείς ένα πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων με ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ και επιλέγεις ότι θα πρέπει να παίζεται μόνο όταν το ΤΖΑΚΠΟΤ είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 2.000.000 €. 

Πώς παίζω;

Το πρώτο δελτίο που καταθέτεις συμμετέχει πάντα στην τρέχουσα κλήρωση και ταυτόχρονα δημιουργεί το αντίστοιχο πακέτο κληρώσεων ΤΖΑΚΠΟΤ, για το ποσό της επιλογής σου.
Από την επόμενη κλήρωση, το δελτίο αυτό θα κατατίθεται και θα χρεώνεται αυτόματα και μεμονωμένα σε κάθε κλήρωση που το ποσό του ΤΖΑΚΠΟΤ είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το ποσό που έχεις επιλέξει, εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό σου.

Πόσες επιλογές σε ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ έχω;

Μπορείς να επιλέξεις ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ μεγαλύτερο ή ίσο από 800.000€, 1.000.000€, 2.000.000€, 3.000.000€, 4.000.000€ ή 5.000.000€.

Ποιά είναι η διάρκειά του;

Τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων με ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Μπορείς να επιλέξεις να τα απενεργοποιήσεις όποια στιγμή επιθυμείς μέσα από το λογαριασμό σου.
Μπορείς να βρεις λεπτομέρειες (κατάσταση, συμμετοχές κλπ.) για τα Πακέτα ΤΖΑΚΠΟΤ σου στην ενότητα Λογαριασμός > Πακέτα Κληρώσεων > ΤΖΑΚΠΟΤ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ

Τι απαιτείται για να κατατεθεί επιτυχώς ένα δελτίο από το πακέτο που θα επιλέξω;

Για να κατατεθεί επιτυχώς ένα δελτίο από πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων θα πρέπει να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:
•    Να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό σου για να παιχτεί το δελτίο
•    Να μην έχεις υπερβεί τα τυχόν όρια υπεύθυνου παιχνιδιού που έχεις θέσει
•    Να είναι ενεργός ο λογαριασμός σου
•    Να μην έχει παιχτεί το δελτίο σου σε 3 συνεχόμενες κληρώσεις και γενικά να μην έχει απενεργοποιηθεί για οποιοδήποτε λόγο το πακέτο συνεχόμενων κληρώσεών σου
•    Να μην έχει παρέλθει η διάρκεια του πακέτου συνεχόμενων κληρώσεων στην περίπτωση των μηνιαίων πακέτων

Μπορώ να ενεργοποιήσω παραπάνω από ένα πακέτα;

Ναι, μπορείς να ενεργοποιήσεις παραπάνω από ένα, είτε πρόκειται για μηνιαίο πακέτο είτε για πακέτο ανάλογα με το ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ.

Θα λαμβάνω ενημερώσεις για τις ενέργειές μου σχετικά με τα πακέτα;

Για κάθε ενέργεια που αφορά ένα πακέτο συνεχόμενων κληρώσεών σου λαμβάνεις σχετική ειδοποίηση (π.χ. επιτυχής κατάθεση δελτίου ή αποτυχία κατάθεσης κλπ.)

Γιατί δεν καταχωρήθηκε επιτυχώς το πακέτο μου;

•    Αν το δελτίο ενός πακέτου σου δεν κατατεθεί επιτυχώς (λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου ή για άλλο λόγο), το σύστημα δοκιμάζει αυτόματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα πριν την πραγματοποίηση της αντίστοιχης κλήρωσης να υποβάλλει το δελτίο, για την περίπτωση που έχει εκλείψει ο λόγος που εμπόδιζε το δελτίο να παιχτεί. 
•    Αν κάνεις κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό σου ή προστεθούν κέρδη από προηγούμενες κληρώσεις, το σύστημα θα δοκιμάσει εκ νέου αυτόματα να καταθέσει το δελτίο του πακέτου σου. Σε κάθε περίπτωση επιτυχημένης ή αποτυχημένης προσπάθειας κατάθεσης του δελτίου, θα λαμβάνεις σχετική ειδοποίηση στο email σου.
•    Στην περίπτωση που το δελτίο ενός πακέτου σου δεν κατατεθεί επιτυχώς μέχρι τις 20:30 την ημέρα της αντίστοιχης κλήρωσης, παρά τις παραπάνω αυτοματοποιημένες προσπάθειες κατάθεσης, τότε το δελτίο σου ΔΕΝ κατατίθεται και θα πρέπει να το καταθέσεις χειροκίνητα μέσα από το tzoker.gr ή το ΤΖΟΚΕΡ APP.
•    Αν ένα δελτίο που ανήκει σε πακέτο συνεχόμενων κληρώσεων (είτε μηνιαίο είτε με ποσό ΤΖΑΚΠΟΤ) δεν κατατεθεί επιτυχώς για 3 συνεχόμενες κληρώσεις, τότε το πακέτο σου απενεργοποιείται αυτόματα. Στην περίπτωση αυτή θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email σου.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω το πακέτο μου;

Μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις ένα πακέτο κληρώσεων ανά πάσα στιγμή μέσα από τον λογαριασμό σου. Τυχόν δελτία που έχουν ήδη κατατεθεί σε ανοιχτή κλήρωση μέσω του πακέτου δεν ακυρώνονται.