ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ
ΣΕ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΑ!

σε ενα καταστημα ΟΠΑΠ
online
ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΑΠ
opap tzoker verificatin retail store
Ολοκλήρωσε τη διαδικασία σε λίγα μόνο λεπτά. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις μαζί είναι η ταυτότητα ή το διαβατήριό σου και το USER ID σου που θα βρεις στην ενότητα «Προφίλ», αφού συνδεθείς στα online παιχνίδια του ΟΠΑΠ.
opap tzoker verificatin retail store
opap tzoker verificatin retail store
ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΑΠ


​​​​​
​​​​​​​​
​​​
ΕΙΤΕ ONLINE
opap tzoker verificatin retail store
Μπες στο λογαριασμό σου στην ενότητα «Προφίλ», κάνε κλικ στην ενότητα «Ταυτοποίηση λογαριασμού» και επίλεξε έναν από τους δύο τρόπους:
​​​​​​​
tzoker-online-bullet α) Ανέβασε ένα έγχρωμο αντίγραφο ή φωτογραφία των δύο όψεων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου και β) συμπλήρωσε τον αριθμό ΙΒΑΝ του τραπεζικού σου λογαριασμού.
ή
tzoker-online-bullet Ανέβασε: α) Ένα έγχρωμο αντίγραφο ή φωτογραφία των δύο όψεων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου και β) Ένα έγχρωμο αντίγραφο ενός πρόσφατου (με ημερομηνία έκδοσης εντός του τελευταίου τριμήνου) λογαριασμού (π.χ. λογαριασμό κινητής, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.τ.λ.) στον οποίο να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο και η δηλωθείσα διεύθυνση ή ο αριθμός τηλεφώνου σου.
tzoker-online-start-here
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ ή επικοινώνησε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της ΟΠΑΠ στο email verification@opap.gr ή στο 18280*.